Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem limitów eventowych na całe konto a nie tylko na event ??

Głosujących
62. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 22.58%
  • Nie

45 72.58%
  • Obojętnie

3 4.84%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Limity przedmiotów na eventach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    ...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Skoro większośc jest na nie to proponuje zamknąć temat. Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja również na NIE, bez zbędnych tłumaczeń.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja też na nie, była szansa trza było kupować

Początkujący Osadnik Awatar Spox2525
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Niech nowi gracze pograją kilka lat to też dorobią się kilku msw. A to że ktoś wcześniej zaczął to normalne że ma więcej. Jestem na NIE

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Nie.
    Podjąłeś złą decyzję, żyj z tym.

Ja na przykład kupowałem wszystkie limitowane rzeczy jakie mogłem (może czasami odpuściłem dekoracje). Żeby kupić niektóre z nich trzeba było bardzo spowolnić rozwój albo nawet się cofnąć, na przykład wywalić jakieś rezydencje, wyprzedawać zapasy albo nawet sprzedać surowce do bieżącej produkcji. Ty w evencie rozwijałeś się pełną parą albo nawet szybciej, bo coś sobie dokupiłeś za te jaja, prezenty, dynie czy piłki - więc jeśli chcesz mieć możliwość dokupienia przegapionych rzeczy, to spoko, ale ja chcę mieć możliwość dokupienia przegapionego doświadczenia i innych straconych rzeczy.

A tak poza tym to możesz sobie kupić MSW raz czy tam dwa razy w roku, więc możesz mieć i dwudziestu, o ile gra tyle się utrzyma i ty też.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Rastlin Zobacz posta
    (glownie mi chodzi o msw ludzie maja po 5-6 bodajze)
    Dalej nie czytałem. Wystarczyło mi. Człowieku! Zawiść przez Ciebie przemawia, czy rozum? Widać, że nie masz pojęcia o mechanice gry! Ja już wielu rzeczy z ewentu nie biorę dla siebie. Daję znajomym. Co do gienków, to biorę wszystkich, bo wszyscy są potrzebni i dalej mam ich za mało. To prócz potrzeb jest promowaniem dłużej grających. Ja się tu bawię od samego początku i uznaję to jako małą premię za to. Co więcej. Już tylko ewentami grywam właściwie, a tak, to się loguję. Gdyby nie możliwość dostania tego co mi nie potrzebne, to olał bym tą grę już dawno. Jak pisałem wyżej. Z wielu rzeczy ewentowych mają pożytek moi znajomi. Dla nich się w ewencie głównie staram.

Jakieś socjalistyczne i katolickie pomysły lęgną Ci się w głowie. Baby na traktory!

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów