...
...
Skoro większośc jest na nie to proponuje zamknąć temat. Pozdrawiam
Ja również na NIE, bez zbędnych tłumaczeń.
Ja też na nie, była szansa trza było kupować
Niech nowi gracze pograją kilka lat to też dorobią się kilku msw. A to że ktoś wcześniej zaczął to normalne że ma więcej. Jestem na NIE
Nie.
Podjąłeś złą decyzję, żyj z tym.
Ja na przykład kupowałem wszystkie limitowane rzeczy jakie mogłem (może czasami odpuściłem dekoracje). Żeby kupić niektóre z nich trzeba było bardzo spowolnić rozwój albo nawet się cofnąć, na przykład wywalić jakieś rezydencje, wyprzedawać zapasy albo nawet sprzedać surowce do bieżącej produkcji. Ty w evencie rozwijałeś się pełną parą albo nawet szybciej, bo coś sobie dokupiłeś za te jaja, prezenty, dynie czy piłki - więc jeśli chcesz mieć możliwość dokupienia przegapionych rzeczy, to spoko, ale ja chcę mieć możliwość dokupienia przegapionego doświadczenia i innych straconych rzeczy.
A tak poza tym to możesz sobie kupić MSW raz czy tam dwa razy w roku, więc możesz mieć i dwudziestu, o ile gra tyle się utrzyma i ty też.
Dalej nie czytałem. Wystarczyło mi. Człowieku! Zawiść przez Ciebie przemawia, czy rozum? Widać, że nie masz pojęcia o mechanice gry! Ja już wielu rzeczy z ewentu nie biorę dla siebie. Daję znajomym. Co do gienków, to biorę wszystkich, bo wszyscy są potrzebni i dalej mam ich za mało. To prócz potrzeb jest promowaniem dłużej grających. Ja się tu bawię od samego początku i uznaję to jako małą premię za to. Co więcej. Już tylko ewentami grywam właściwie, a tak, to się loguję. Gdyby nie możliwość dostania tego co mi nie potrzebne, to olał bym tą grę już dawno. Jak pisałem wyżej. Z wielu rzeczy ewentowych mają pożytek moi znajomi. Dla nich się w ewencie głównie staram.
Jakieś socjalistyczne i katolickie pomysły lęgną Ci się w głowie. Baby na traktory!
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.