Jakbyś przeczytał wypowiedzi w tym temacie to byś wiedział, że nie chodzi o wylewanie łez.
Ogólnie posiedziałem na forum i przejrzałem parę ankiet.
I ogólnie teraz porównam trochę moją ankietę z ankietą o reset ksiąg.
Domagają się resetu bo po 50lvl jest inaczej bo ja chce wydobywać coś innego albo bo to się nie opłaca a bo wprowadzili zmiany( szczegolnie jak ktos sie skupil na fasole w odkrywach).
Oczywiście też jestem za.
U mnie wygląda to w ten sam sposób.
Grałem na 50lvlku inwestowałem księgi. I tak samo zainwestowałem w MSW, pływające domki i różne inne rzeczy. Miałem swój styl gry, że mi 1 msw wystarczał tak samo jak każdy miał swój styl gry i inwestował księgi w co tam chciał. Po 50lvl i księgi się zmienily i zapotrzebowanie na msw.
Przeczytałem także, że ludzie prosili od 3 lat o podniesienie lvlka i na to sie nie zapowiadało. Więc skoro mi 1 msw wystarcza po co mam kupować 2 msw czy 3msw.
I byłem na każdym evencie mogłem bez problemu kupić msw ale gra po prostu tego odemnie nie wymagała w pewien sposób.
Więc mi nie piszcie, że nie kupiłeś trudno nie było Cię trudno bo tu właśnie nie o to chodzi. Bo byłem a nie kupiłem bo 50lvl zapowiadał się na stałe.
A wasze hejty bo akurat kupiliście świadczą o tym, że skoro wy macie to po co innym. Inni niech się męczą. I widzę, że większość negatywnych opinii to osoby które właśnie mają lub grają od dawna.
A co mają powiedzieć początkujący gracze? W ogóle się nie odnajdą. Bo z czym z motyką na księżyc?