Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem limitów eventowych na całe konto a nie tylko na event ??

Głosujących
62. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

14 22.58%
  • Nie

45 72.58%
  • Obojętnie

3 4.84%
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Wątek: Limity przedmiotów na eventach.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    zaczyna się ponownie płacz, że nie grałem podczas eventu, nie kupiłem, albo zacząłem późno grać.
    ci co grali mieli szanse, a jak nie kupili to był event z wyprzedażą.
    jestem na nie.

ps
    w najbliższym evencie nie będzie mnie prawie cały czas i ciężko będzie mi zakupić interesujące mnie rzeczy, ale z tego powodu nie będę wylewać łez na forum
    Jakbyś przeczytał wypowiedzi w tym temacie to byś wiedział, że nie chodzi o wylewanie łez.
    Ogólnie posiedziałem na forum i przejrzałem parę ankiet.
    I ogólnie teraz porównam trochę moją ankietę z ankietą o reset ksiąg.
    Domagają się resetu bo po 50lvl jest inaczej bo ja chce wydobywać coś innego albo bo to się nie opłaca a bo wprowadzili zmiany( szczegolnie jak ktos sie skupil na fasole w odkrywach).
    Oczywiście też jestem za.
    U mnie wygląda to w ten sam sposób.
    Grałem na 50lvlku inwestowałem księgi. I tak samo zainwestowałem w MSW, pływające domki i różne inne rzeczy. Miałem swój styl gry, że mi 1 msw wystarczał tak samo jak każdy miał swój styl gry i inwestował księgi w co tam chciał. Po 50lvl i księgi się zmienily i zapotrzebowanie na msw.
    Przeczytałem także, że ludzie prosili od 3 lat o podniesienie lvlka i na to sie nie zapowiadało. Więc skoro mi 1 msw wystarcza po co mam kupować 2 msw czy 3msw.
    I byłem na każdym evencie mogłem bez problemu kupić msw ale gra po prostu tego odemnie nie wymagała w pewien sposób.
    Więc mi nie piszcie, że nie kupiłeś trudno nie było Cię trudno bo tu właśnie nie o to chodzi. Bo byłem a nie kupiłem bo 50lvl zapowiadał się na stałe.
    A wasze hejty bo akurat kupiliście świadczą o tym, że skoro wy macie to po co innym. Inni niech się męczą. I widzę, że większość negatywnych opinii to osoby które właśnie mają lub grają od dawna.
    A co mają powiedzieć początkujący gracze? W ogóle się nie odnajdą. Bo z czym z motyką na księżyc?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to że podniosą limit z lvl było raczej rzeczą oczywistą, pozostawała kwestia czasu kiedy to zrobią i zrobili

tak jak Adamynas napisał z eventu rzeczy limitowane, niedostępne w czasie "normalnej" gry są priorytetem, nawet jak coś może się na daną chwile wydawać bezużyteczne to ja jestem za tym że lepiej kupić może kiedyś się przyda, zamiast pluć sobie w brodę potem, jak ktoś podjął decyzje, że nie kupuje to była tylko i wyłączeni jego decyzja, gra się zmienia cały czas i lepiej coś mieć bo nie wiadomo kiedy będzie to przydatne

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    łzy nie łzy, inni się pocili, żeby zdobyć coś co tylko podczas eventu (nie za kleje) można zdobyć, a ty chcesz mieć możliwość ponownego zdobycia tego. skoro nie kupiłeś to nie i nie powinieneś mieć ponownej możliwości.
    nie ma znaczenia czy podczas wcześniejszych eventów kupiłem wszystko czy nie (nie kupiłem), dalej jestem na nie.
    i tak większość rzeczy po evencie można zakupić za klejnoty ;p
    część graczy tak jak wyżej napisane stosuje metodę, że i tak kupią, bo może bb coś zmieni i będzie ta rzecz przydatna. masz przykład szkółki.
    Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 03.06.2016 o 19:00
    "Everybody lies"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Właśnie większość rzeczy... a to co najważniejsze teraz nie można od taki psikus

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie psikus, a reguła
    "Everybody lies"

konkur4
    Cytat Zamieszczone przez Rastlin Zobacz posta
    A teraz jak wprowadziliscie 75 i alibabe to tych msw ginie na potege i teraz to strach myslec ile czasu zajmuje robienie przygody jak sie czeka na odnowe msw z 5 razy. Jakby sie mialo jeszcze czas co 2h atakowac po odnowie.
    A ja widzę, że Cie boli coś innego.
    5 ataków msw, 10 ataków msw, czy moja ulubiona opcja, 19 ataków msw na jedną wieżę wiedźmy w mrocznym bractwie, to tylko wymysł ludzi robiących poradniki, jak Cie tak to boli to zamiast msw i 220 konnych puść majora i 270 konnych, lub zamiast 2 fal wyślij 3 fale na ten sam obóz, wszystko jest do zastąpienia, a ataki msw stosuje się tylko dlatego, że ma 1 atak i najsłabszy cel. Gdyby w 2014 nie wprowadzili go na evencie, dalej tłukłoby się przerażającymi ilosciami konnych (patrz. przykład mrocznego bractwa, 19 ataków msw z 1 rekrutem = 0 strat w konnych lub 6 fal zwykłymi generałami = 1160 konnych w piach). A te całe alibaby to ten sam cukierek, tylko w innym opakowaniu. Więc jak tak bardzo przeszkadza Ci wysyłanie tego samego msw 5 razy to proponuję pobawić się samemu w tworzenie poradników. Nie trzeba być kimś, żeby to robić, wystarczy symulator i jako takie pojęcie o grze, a na poczekaniu można stworzyć fajny poradnik.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie rozumiem tego. Co wam wogóle zależy?? Czy komuś by się krzywda stała?? Jedynie plus dla tych co nie kupili a dla was żadnego minusu. Ale w sumie taka mentalność jak psy ogrodnika.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skończyły się argumenty, zaczynamy się obrażać?

Napisałem cały elaborat, ale mi przeglądarka skasowała i drugi raz mi się nie chce, wątpię zresztą żeby do Ciebie jakieś argumenty trafiły, ale streszczę co miałem na myśli. Pisałeś, że w eventach mogłeś kupić MSW, co oznacza że wolałeś kupić od innych graczy budynki premium lub/i zasoby za walutę eventową. Dokonałeś złego wyboru, ale to był Twój wybór.
    Nowi gracze i tak maja duuużo łatwiej niż my mieliśmy, zbyt dużym ułatwieniem będzie możliwość kupienia wszystkiego co przez lata zdobywaliśmy za złotówki - całkowicie wystarczające jest , że mogą kupić około 90%.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez baqslaw Zobacz posta
    Nowi gracze i tak maja duuużo łatwiej niż my mieliśmy, zbyt dużym ułatwieniem będzie możliwość kupienia wszystkiego co przez lata zdobywaliśmy za złotówki - całkowicie wystarczające jest , że mogą kupić około 90%.
    To jest akurat bzdura.

Nowi nie kupia dodatkowych poszukiwaczy, nie kupia -nastu domkow na wodzie, nie kupia jak w 2013ym 150 lodowych rezydencji po 10k monet za sztuke.

Inna sprawa ze w tym temacie nie chodzi o nowych tylko o starych ktorzy woleli surowce niz strategiczne zakupy.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sparkz Zobacz posta
    To jest akurat bzdura.

Nowi nie kupia dodatkowych poszukiwaczy, nie kupia -nastu domkow na wodzie, nie kupia jak w 2013ym 150 lodowych rezydencji po 10k monet za sztuke.

Inna sprawa ze w tym temacie nie chodzi o nowych tylko o starych ktorzy woleli surowce niz strategiczne zakupy.
    Tego o czym piszesz nie ma tez większość graczy, którzy nie kupowali klejnotów. A 150 lodowych rezydek, to może ma 1% graczy.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów