Zobacz wyniki ankiety: Raport o zamknięciu przygody kilku osobowej

Głosujących
50. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem na tak

39 78.00%
  • Jestem na nie

7 14.00%
  • Nie jestem zainteresowany

4 8.00%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Dropiki

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    zawsze tak było kirk i jakoś wszyscy grają, dla mnie nie trafione. Zapraszaj znajomych, lub z gildii i zawsze możesz napisać: skończone, ostatni zamyka. No i jest jeszcze opcja: masz zakładkę na czacie, pisanie z zaproszonymi na przygodę, kończysz to piszesz i oni się dogadują.
    Ostatnio edytowane przez Jadzia91 ; 09.06.2016 o 13:49

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    A wiesz Jadziu że tak robię i mimo to gracze są są z bliższej pozycji zamykają przygody nim 2 doleci do ataku mimo iż jest napisane że ostatni zamyka przygodę i ostatni upewnia się czy 2 gracz ubił zawsze tak pisze ale gracze chyba tego nie czytają moim zdaniem to trafiona ankieta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Tarczyńca, jak sie bawisz w Cr-ki to wysyłaj blok na fortecę po atakach i po kłopocie, wymieniaj się ze znajomymi itd- jak wyżej pisali- unikniesz nieporozumień.
    Uważam kolejny raport trafiajacy na pw za zbędny.

Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

tak jak pisze RedJul, podobna funkcjonalność została wprowadzona do gry podczas aktualizacji 9 czerwca 2016.
    Gdy przygoda zostanie anulowana, odpowiedni nadawca zostanie wyświetlony w wiadomości otrzymanej przez zapraszającego gracza.
    Nie jest to dokładnie taka wizja jaką przedstawił autor, ale ponieważ BB zastrzega sobie prawo do modyfikacji przedstawionych przez graczy koncepcji, pomysł może być uznany za zrealizowany a wątek może zostać zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Victoria

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów