pomoglo to jak nie wiem. ludzie o tych godzinach jak 14 to pracuja albo sa blisko konca pracy. ktos mi logicznie wytlumaczy z BB jak to bilansuje gre? albo zaczne rano i koncze po 14-15 , zanim sie wroci przez miasto to juz nawet 16 bedzie i zostaje mi kilka godzin na zrobienie zg bo rano do pracy. Wiec maks czlowiek i tak posiedzi do 24 rano nie wejdzie. albo zacznie o 14 prace popracuje do 22 wroci po 23 do domu i siedz cala noc zeby zg rozliczyc i zamiast spokojnie syzkowac sie do prac to na setkach siedzieć bedziemy bo zg o 14 zejdzie. Zmiana absurdalna nic nie wnosząca zadnej poprawki dla pracujacych graczy wrecz przeciwnie jeszcze gorsza. zamiast przesunąć zg wstecz o 2-3h zeby nowe zg wyskakiwało o północy lub 23 to robicie w środku dnia? macie nadzieje ze zaczniemy po nocy grac zeby zg robic? puknijcie sie tam może w glowe
a to zbilansowanie to jakis moze konkret podacie? jak zg sie zmenia oc konkretnie? mnijesze ilsoc do produkcji przygody inne? Piszcie konrety bo wasze zmiany zawsze sa na gorsze! a moze napisanie zbilansowani to tylko wymówka żebyśmy dali spokój a godzinę zmieniacie tylko i nic wiecej z tego nie wyjdzie