u mnie podobne cuda się dzieją niestety - lekko irytujące![]()
u mnie podobne cuda się dzieją niestety - lekko irytujące![]()
U mnie dzisiaj to samo - trzeci raz w tym tygodniu!!
Napisałbym do supportu, ale czyszczenie ciasteczek nie pomogło, więc możliwości pomocy z ich strony chyba się wyczerpały.
Także mi zatrzymał sie czas na wyspie. Nawet bym tego nie dostrzegło, gdyby nie to, że jak co dzień rano chciałem odpalić premie z boiska a tu cooldown jeszcze 3h :O
czyżby tylko nową ziemie to tylko dotknęło?
"Everybody lies"
U mnie dziś w nocy czas stanął na ok. 6hwrrr...
U mnie to samo. Nawet pewnie bym tego nie zauważył, ale czas bufów mi się nie zgadzał, gdyż wynikałoby z pozostałego czasu, że rzuciłem bufy po godzinie 14.00, a było to niemożliwe, bo do pracy wychodzę ok. 12:15. Zamrożenie trwało pewnie ok. 3h. Komp śmiga 24/7, a i tak nie wiedzieć czemu przy zminimalizowanym oknie przeglądarki dość często gra freezuje i po tym jest komunikat o potrzebie odświeżenia okna z grą.
u mnie to samo wyspa zamiera na jakiś czas:{
Penelopo jak widać problem nie jest jednostkowy, jako cm możesz użyć swych kontaktów i przekazać informację dalej, aby gracze nie zasypali supportu wiadomościami.
"Everybody lies"
Mam wrazenie, ze Penelopa jest tu jedynie od dziekowania za hymny pochwalne na temat BB, bo jakos wielu jej postow o innej tresci w dyskusjach nie widze. Ot takie to wychodzenie do "community". Szkoda.