Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Problem z przenoszeniem generałów w przygodzie

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    13.05.2015
    Posty
    32
    Serwer
    Nowy Świat

    Problem z przenoszeniem generałów w przygodzie

    Dzisiaj po aktualizacji, po raz pierwszy trafił mi się błąd zgłaszany wcześniej przez innych odnośnie przenoszenia generałów. Generał nie przechodzi na nową pozycję, ale miejsce w które miał przejść jest wyłączane. Dopiero po 2-im relogu do przygody zadziałało, ale poprzednie miejsca dalej były nieaktywne. Przygoda Bagienna Wiedźma.

  2. #2
    Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Dołączył
    16.11.2015
    Posty
    371
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

    Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl


    Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    29.05.2015
    Posty
    19
    Serwer
    Słoneczny Gród
    He ja zauważyłem ten problem w Bagiennej Wiedźmie , drugiego gienka trzeba trzy razy klikać żeby przeszedł na kolejną pozycję

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    18.08.2012
    Posty
    177
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MOD_Uranos Zobacz posta
    Witam,

    Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl


    Pozdrawiam,
    MOD_Uranos
    Support odpowie pewnie standardowo: wyczyść ciasteczka, historie i takie tam i problem z którym też miałem trochę do czynienia pewnie zniknie po którejś tam aktualizacji.
    Na razie jedynie kilka relogów pomaga.

  5. #5
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,090
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez pasqdek Zobacz posta
    Support odpowie pewnie standardowo: wyczyść ciasteczka, historie i takie tam i problem z którym też miałem trochę do czynienia pewnie zniknie po którejś tam aktualizacji.
    Na razie jedynie kilka relogów pomaga.
    Witam!

    Support posiada odpowiednie narzędzia, które pomogą w rozwiązaniu błędów.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  6. #6
    Osadnik
    Dołączył
    18.08.2012
    Posty
    177
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Support powinien rozwiązywać błędy w całości a nie wybiórczo

  7. #7
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.03.2014
    Posty
    23
    Serwer
    Złota Góra
    to chyba nie zostało naprawione. Regularnie mnie to spotyka podczas przenoszenia generałów. Dodatkowo teraz pojawiają się i znikają wrzucane premie.

  8. #8
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    14.07.2015
    Posty
    7
    Serwer
    Czarci Gaj
    No cóż i mnie to samo spotkało. Oczywiście zrobiłem wszystko, kończąc na przeniesieniu się na inny komputer i przetestowaniu 3 przeglądarek. U mnie nawet 10ty relog nie pomaga. Mam nadzieje, że support dość szybko załatwi sprawę (czytaj: nie jak zawsze po kilku dniach).

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    09.11.2015
    Posty
    6
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Problem pojawił się u mnie, co w związku z tym mam zrobić ?

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.05.2012
    Posty
    8
    Serwer
    Nowy Świat
    miałem to samo na ostatnim etapie przy młodym drwalu musiałem skończyć tym co mam i tyle

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.