Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: znikający generałowie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    wszystkim co wysyłają dziś generałów na przygody znikają(

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    i mi wyparowały 2 majory msw i 2 kwatery

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Uprzejmie zgłaszam zaginięcie kwatermistrza z 500 WŁ, 300 O i 100 Ł w drodze na Bohaterskiego MK.
    Swoją drogą to mają tu zdolnych informatyków. Ja bym tak zrobić nie potrafił

bestmenow
    Mam podobny problem. Nie wróciło mi 7 z przygody: major, kwater, 3 msw i 2 tawerniaków. I wojsko...

razib
    mikołaj i kwatermistrz...
    jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Mój kwatermistrz się gdzieś zapodział bo nie wrócił na wyspę z przygody, w gwieździe go nie ma.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Oj tam na wojnie i generałowie giną:P:P

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

problem jest już znany developerom, pracują nad jego rozwiązaniem. Dziękujemy za zgłoszenie go i przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Pozdrawiam,
    Mod_Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Fatalnie mnie tez!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Aż dziwne że developerzy tego wcześniej nie wyłapali. mi w chrome rano 2x gienki z wojem przepadły po zamknięciu rano przygody, ale gienek przed zamknięciem przygody wyslany do niej też przepadł więc dokończyłem inaczej. po jakiejś godzinie gienki sie pojawiły na głównej wyspie. zacząłem nową przygodę, te gienki które były na wyspie dotarły ok, ale te które zniknęły wcześniej (270+MSW+2x zwykli), znowu gdzieś przepadli. przepadł też kwatermistrz którego odesłałem po kolejną porcję woja.

Z tą konserwą w ogóle jest tragedia. Informacja o niej pojawiła się albo w ostatniej chwili, albo po rozpoczęciu przygody. w trakcie gry w nocy pojawił mi się na krótko komunikat i sam zniknął. nie było szans by sobie cokolwiek zaplanować. co ciekawe, ta konserwa dotyczyła tylko 2ch serwerów 5 i 6 chyba.
    no cóż, zespół jest fatalnie zarządzany. kontakt z graczami też jest do bani. czy to aby nie francuska jakość?
    no ubisofcie, musisz na serio popracować nad jakością. popracujcie też nad sensownym wyjściem z flasha.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów