ja jak się zalogowałam po pół godzinnych próbach to w ciągu 10 minut 2 razy mnie wywaliło.....masakra
ja jak się zalogowałam po pół godzinnych próbach to w ciągu 10 minut 2 razy mnie wywaliło.....masakra
ja od rana próbuje się zalogować i owszem uda się na max... 30 sekund
popieram, problem jest od kilkunastu godzin i nic się nie dzieje
coś się dzieje bo nie można gry uruchomić, u mnie biały ekran i koniec, może serwery restartują![]()
banany rozdaja![]()
Potrafią jakieś głupoty wprowadzać, ale zapewnić stabilność gry to ponad możliwości zespoły The Settlers Online - niestety standard pokonserwacyjny, jedno poprawią 10 spartolą... Problem z logowaniem pojawia się średnio co 2 tygodnie - sprawa nierozwiązywalna
chyba w świecie The Settlers On-Line.pl nastąpił rozbłysk słoneczny i wszyscy zostali oślepieni
Witam ponownie,
nasz CM został poinformowany o problemach technicznych, przekazał info wyżej i obawiam się, że to jedyne co możemy tutaj zrobić. Zostaje nam jedynie czekać, aż dział techniczny się z tym upora. Widać musi to być coś poważnego, skoro rozwiązanie tego problemu tak długo trwa.
Jest mi naprawdę bardzo przykro i rozumiem frustrację oraz gniew, ale obawiam się, że w tej sytuacji nie możemy zrobić nic więcej, oprócz czekania.
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
ja to myślę że po Trzech Królach będzie już ok,no chyba że ze względu na poprawność polityczną zniosą te Święto co by nie obrażać co niektórych, a swoją drogą czy możemy się spodziewać jakiejś rekompesaty?, skoro cofnęliśmy sie do epoki kamienia łupanego proponuję chociaż skromnej dopałki do kopy kamienia, zawsze to cóś,)