Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 107

Wątek: Problem z załadowaniem gry

Osadnik Awatar Freha
    Serwer
    Nowy Świat
    ja jak się zalogowałam po pół godzinnych próbach to w ciągu 10 minut 2 razy mnie wywaliło.....masakra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja od rana próbuje się zalogować i owszem uda się na max... 30 sekund

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    popieram, problem jest od kilkunastu godzin i nic się nie dzieje

Początkujący Osadnik Awatar RossLan
    Serwer
    Nowy Świat
    coś się dzieje bo nie można gry uruchomić, u mnie biały ekran i koniec, może serwery restartują

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    banany rozdaja

Serwer
    Nowy Świat
    biało wszędzie co to będzie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potrafią jakieś głupoty wprowadzać, ale zapewnić stabilność gry to ponad możliwości zespoły The Settlers Online - niestety standard pokonserwacyjny, jedno poprawią 10 spartolą... Problem z logowaniem pojawia się średnio co 2 tygodnie - sprawa nierozwiązywalna

Serwer
    Nowy Świat
    chyba w świecie The Settlers On-Line.pl nastąpił rozbłysk słoneczny i wszyscy zostali oślepieni

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Kurde_Mole Zobacz posta
    MOD_Dobrawa jesteś moderatorem forum, więc zdradź nam tą słodką tajemnicę KOMU i GDZIE to zgłosiłaś ?? skoro nie ma żadnej interwencji w tej sprawie. Twój wpis był o godz. 10:36 a w tej chwili jest 18:10 czyli ponad 7 godzin i ZERO reakcji !! A może ten wpis był tylko tak dla picu, żeby uspokoić nerwową sytuację.
    Witam ponownie,

nasz CM został poinformowany o problemach technicznych, przekazał info wyżej i obawiam się, że to jedyne co możemy tutaj zrobić. Zostaje nam jedynie czekać, aż dział techniczny się z tym upora. Widać musi to być coś poważnego, skoro rozwiązanie tego problemu tak długo trwa.
    Jest mi naprawdę bardzo przykro i rozumiem frustrację oraz gniew, ale obawiam się, że w tej sytuacji nie możemy zrobić nic więcej, oprócz czekania.

Pozdrawiam,
    Mod_Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja to myślę że po Trzech Królach będzie już ok,no chyba że ze względu na poprawność polityczną zniosą te Święto co by nie obrażać co niektórych, a swoją drogą czy możemy się spodziewać jakiejś rekompesaty?, skoro cofnęliśmy sie do epoki kamienia łupanego proponuję chociaż skromnej dopałki do kopy kamienia, zawsze to cóś,)

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów