Dzień dobry,
problem został zgłoszony,
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
Dzień dobry,
problem został zgłoszony,
Pozdrawiam,
Mod_Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
a kiedy będzie naprawiony?
Edit:
Coś zaskoczyło, ciekawe na jak długo
Ostatnio edytowane przez pasqdek ; 14.05.2016 o 11:52
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.
Nie zaskoczyło, ale dobrze, że ktoś zareagował
Dobre nawet posty nieodpowiednie dla bb są usuwane gratulacje kuzwa
Od wczoraj sie nie moge zalogowac do gry a wy mowicie o jakis konserwach i problem zostal zgloszony dzisiaj...?
Nie ma to jak godzinne logowania... przypominają się stare czasy.... bety... a teraz to chyba jest.... ekhem... Ceta , a raczej CZEKAJTA aż się zalogujeta :P
Kozakować niebiescy i żółci na czacie to potrafią. Rozdawać bany na prawo i lewo. A JA SIĘ PYTAM, GDZIE WY DZISIAJ JESTEŚCIE CO ???????? aha zalogować się nie możecie.
"Wam kury szczać prowadzać, a nie grę robić" - parafrazując naszego Józefa Piłsudskiego.
Ja się loguję bez problemu. Kilkakrotnie dzisiaj i jest ok.
zalogować sie idzie ale lagi nie z tej ziemi "Nowej Ziemi"