Dla Ciebie? owszem bez sensu,ale dla innych moze nie![]()
Dla Ciebie? owszem bez sensu,ale dla innych moze nie![]()
Jak narazie zdania są podzielone ;-)
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Witam. Losowanie nie ponieważ można mieć nazwijmy to delikatnie pecha i losować przez dłuższy czas jedno i to samo dziadostwo no wiecie tzw. błąd w grze wówczas zaraz podniesie się lament . Odnośnie nagród faktycznie Kinia ma racje a szczęście me sięgnęło by chyba zenitu losując na przemian Bale Iglaste , Bale Liściaste i Bale EgzoTak po prawdzie nagrody za logowanie mogli by deczko poprawić . Oooooo właśnie mi coś błysło, zrobić Dodatkową nagrodę na zakończenie każdego miesiąca i Roku za pełne logowania tak jak to było przy Eventach z kalendarzem tyle że bez kalendarza ażeby przekrętów nie było a dodając dwa okienka do tych siedmiu już istniejących .
Propozycja
za każdy pełny miesiąc logowania > 200 Gwiezdnych Monet
pełen rok Logowań > 500 Klejnotów
Wiem wiem zaraz będziecie miauczeć że żyję chyba w świecie baśni i fantazji, możliwe
.
Lecz spójrzcie na to z innej strony, w roku jest 52 tygodnie a za tydzień logowań jest 100 klejnotów co daje nam 5200 klejnotów w roku
Przy 5200 możliwych do zdobycia klejach dodatkowe 500 za codzienne logowanie przez przez pełniutki rok to nie jest zbyt wiele .
Jak wszyscy doskonale wiecie Monety Gwiezdne i Klejnoty są bardzo pożądanym towarem przez graczy a uzyskanie ich w formie takiej nagrody stanowiłoby nie lada wysiłek mobilizacyjny vel motywacyjny.
Ostatnio edytowane przez LICJA ; 04.05.2016 o 10:22
Edamus, bibamus, gaudeamus! Post mortem nulla voluptas
Dzień dobry,
wraz z wprowadzeniem Excelsiora zmieniły się nagrody za codzienne logowanie. Pomysł został zrealizowany, przenoszę do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.