Zobacz wyniki ankiety: generał-najemnik

Głosujących
28. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, taka wersja mi odpowiada

5 17.86%
  • Tak, ale to i owo bym zmienił(a)

0 0%
  • Nie, w żadnym wypadku

22 78.57%
  • Nie mam zdania

1 3.57%
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Generałowie-najemnicy

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    osobiście jestem przeciwna wszystkiemu, co dodatkowo wspierało by mulciaków
    Dopóki nie ma tu bezpośredniej rywalizacji, nie ma to dla mnie ani dla Ciebie większego znaczenia, więc argument trochę z kosmosu.

Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    dla mnie po raz kolejny pojawia się sytuacja "nie gam, ale chce mieć".
    Ja akurat jestem w tej miłej sytuacji, że jeśli czegoś potrzebuję na już, to stać mnie na to, żeby już to mieć, czy to dzięki zasobom w grze (pakiety medyczne), czy to przez klejnoty. Ale jeśli chodzi o generałów, jest cała masa ludzi, którzy z różnych powodów nie mogą mieć ich więcej i druga masa, którzy mają generałów a nie robią przygód i można te dwie masy połączyć.

Natomiast jest dla mnie już nie tyle zaskakujące, co zwyczajnie straszne, że są ludzie, którzy trzęsą się na myśl o pojawieniu się opcji, która mogłaby ułatwić grę drugiemu człowiekowi (zwłaszcza w kontekście braku rywalizacji). Ktoś jest w stanie mi wyjaśnić, w jaki sposób to, że wynajmę komuś/od kogoś generała wpłynie na grę osób trzecich i co im w związku z tym do tego?

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie
    nie było kogoś podczas eventu, jego strata.
    zawsze można napisać do bb o możliwość zakupu dóbr, których się nie uzyskało, za pomocą klejnotów
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    jestem przeciw, mulciaki mialy by legalny zysk, a multi w tej grze to moim zdaniem zlo, a czesto mulciaki sa wykorzystywane do przekretow na handlu
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No ok, rozumiem, nie chodzi o to, żebyście Wy mogli mieć lepiej, tylko żeby inni nie mogli mieć lepiej niż Wy, nawet jeśli Wam to w niczym nie przeszkadza a nawet mogłoby dać zarobić. Żenujące, ale przyjmuję z pokorą.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hm, największymi beneficjentami tego pomysłu byliby multikonciarze.
    A oszustom mówimy nie.
    Tylko tyle i aż tyle.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Hm, największymi beneficjentami tego pomysłu byliby multikonciarze.
    A oszustom mówimy nie.
    Tylko tyle i aż tyle.
    Zgadza się.

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    No ok, rozumiem, nie chodzi o to, żebyście Wy mogli mieć lepiej, tylko żeby inni nie mogli mieć lepiej niż Wy, nawet jeśli Wam to w niczym nie przeszkadza a nawet mogłoby dać zarobić. Żenujące, ale przyjmuję z pokorą.

wg mnie chodzi o to aby wszyscy mieli lepiej- ALE UCZCIWIE, i tak jesli ktos ma muliti to jest nieuczciwy i powinien miec permy, a ta propozycja to raj dla mulciakow
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów