Wczoraj jakiś leń marudził na pomocy o mapkę możliwości umieszczenia wspaniałych rezydek. Ponieważ nie było go już jak wyczyściłem wyspę to umieszczam mapkę tutaj, może komuś jeszcze się przyda:
Wczoraj jakiś leń marudził na pomocy o mapkę możliwości umieszczenia wspaniałych rezydek. Ponieważ nie było go już jak wyczyściłem wyspę to umieszczam mapkę tutaj, może komuś jeszcze się przyda:
Świeża po zmianach?
Może się przydać, jak ktoś koniecznie chciał można było powalczyć na testowym.
Ale zawsze przydatna poglądowo.
Thx za wklejke.
Świeża.
W nocy robiłem czystkę na testowym. Nie uwzględnia oczywiście 100% opcji, bo wszystkich skał wyburzyć się nie dało więc możliwe, że gdzieś da się wcisnąć jeszcze jedną lub dwie przy innym użyciu odpalaczy.
super
ale... (bo musi być jakieś ale :P ) na szybo licząc, to tak na oko z 12 rezydek, ale jak postawisz jedną, to mimo, że teoretyczne tuż nad zmieśliła by sie jeszcze jedna, to nagle zielone pole znika
ale i tak mapka rewlelacja, nie raz się przyda, śliczne dzięki, że ci się chciało
można by zorganizować "wyzwanie wspaniałej rezydki" i wrzucać screeny z najciekawszych, ekstremalnych wciśnięć
Co do ekstremy w rezydkach to z racji tego, ze i tak mam nie wielka produkcję to poprzestawiałam wszystko i zostawiłam miejsce tam gdzie wejdą. Wychodzi, że można mieć około 55 sztuk.
w 1 mam tylko 7, więc pewnie coś słabo ustawiłam skoro powyżej piszecie, że można 9. Skały tylko darmowymi burzyłam i nie tam gdzie wejdą, wiec pewnie upartsi 60 by zmieścili
Ostatnio edytowane przez Milady84 ; 24.04.2016 o 22:31
No troszkę mi tu pałac i ozdóbki zajmują czyli, że tu można o 4 więcej postawić. Z tego co kojarzę w sektorze 9 po wyburzeniu skał też coś można dołożyć.
Za wyjątkiem sektora 1go i ostatniego archipelagu(tego z 3ma wspaniałymi) wszystko było ostatnio przestawiane, najpierw zostawało miejsce pod wspaniałe, a dopiero potem stawiałam reszte. Także w innych sektorach bez burzenia skał raczej więcej nie wejdzie.
Tak to wygląda u mnie
http://prntscr.com/awitau
Ps nie czepiać się produkcji Pół roku grałam bez i teraz mam ogromną, aż się źle robi na widok koszy
Ps 2, mapce kolegi powyżej z testowego nie do końca należy wierzyć. Sprawdzałam sektor 5 przed stawianiem na testowym (tam gdzie mieczniki) też mi się ładnie swieciło, a u siebie na wyspie jak go wyczyściłam to okazało się, ze nie wejdą.
Ostatnio edytowane przez Milady84 ; 25.04.2016 o 10:08
Ale że gdzie?
U mnie to wygląda tak:
Faktem jest, że plamy sugerują możliwość zmieszczenia w każdym miejscu dwóch, ale dobrze wiemy jak w tej grze jest
P.S. Drogi też mają wpływa na możliwość ustawienia budynków, więc najpierw stawiać a potem sobie ramki robić jak ktoś do szczęścia potrzebuje.