Już poprawione :-)
Źle podlinkowałam.
Opiekunowie forum wypowiadają się w kilku wątkach na ten sam temat, zajmując różne stanowisko w sprawie.
Co to kurza stopa jest, "Dzień Świra?!"
Tak
Nie
Obojętnie
Już poprawione :-)
Źle podlinkowałam.
Opiekunowie forum wypowiadają się w kilku wątkach na ten sam temat, zajmując różne stanowisko w sprawie.
Co to kurza stopa jest, "Dzień Świra?!"
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 11.04.2016 o 16:29
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Nie widzę tam odpowiedzi opiekunaChyba, że miało miejsce cudowne znikanie postów, jak ktoś na dany temat zwrócił uwagę.
Co nie zmiania faktu, że zaraz Pan/Pani Moderator: połączy tematy, i zostawi ten z mniejszą ilością głosów w ankiecie jako nadrzędny, a głosów z jednego tematu nie doda do drugiego (no bo po co się męczyć?).
I Zdaję sobie sprawę z tego, że zmiana awatara jest niemożliwa.
Zostalo to wyjaśnione w tym temacie.
Zasady i wyjątki dotyczące zmiany nicka również są mi znane.
Nie rozumiem natomiast, dlaczego nie zostało to napisane TUTAJ .
Temat, w którym obecnie się wypowiadamy jest to kolejny dubel. Pytanie, jak to się ma do regulaminu tego konkretnego działu? Dlaczego CM/GM/ADMIN (jak zwał tak zwał) zezwala na powstawanie dubli, tym samym łamiąc ów regulamin?
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 12.04.2016 o 19:16 Powód: Pytanie... mam nadzieję, że nie retoryczne.
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
...Przestań juz
A wystarczy korzystać z wyszukiwarki na forum i czytać czytać czytać ...a nie zakładac nowe wątki
Powodzenia kolego Najlepszy_ziom![]()
Zniszczyłem wam życie,że zrobilem nowy wątek? Bo wygląda,że tak....
nie Najlepszy_ziom, nie chodzi o to, że "zniszczyłeś czyjeś życie", bo tacy co nie czytają i nie trudzą się sprawdzaniem, co już kiedyś było napisane byli, są i będą.
chodzi o to, że forum ma jakiś tam regulamin, który teoretycznie ma nam wszystkim ułatwić korzystanie z niego i tak, troszkę dziwnie jest, kiedy gracz za przekroczenie regulaminu dostaje po łapach, a administrator nie czuje potrzeby przestrzegania tych zasad, bo kto mu zabroni?
Witam!
Wątek został zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa