dostaniesz wynagrodzenie 1 zajączek z czekolady i pakiet rybek w ilości 1000 szt złoża no a jak się szarpną 100 marmuru
dostaniesz wynagrodzenie 1 zajączek z czekolady i pakiet rybek w ilości 1000 szt złoża no a jak się szarpną 100 marmuru
Musiałem sie zalogować na starym loginie bo do mojego obecnego nie potrafie sie nawet zalogowac.
Niby ładuje strone, ale jak przestaje to nic sie nie dzieje. i nie moge wejść do gry. Pod tym nikiem moge wszystko, ale pod niekiem FAMUREK nie moge sie do gry zalogowac, nawet haslo zmienilem bo myslalem ze cos zle wpisuje, ale nic to nie dało.
Strona padla, trwa przerwa techniczna xd
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.
Alb coś robią albo bana dostałem za te wpisy tutaj he he .
I właśnie "ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych"
Padło
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum.
A na forum brak informacji hehehe .....
...przerwa techniczna...ehh
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,
ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Ej..., wywalilo mnie z przygody, wlaczona premka... :/ wchodze na glowna a tam remont![]()
Teraz to już nic się nie da robić. Może coś w końcu naprawią?