Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problem z Wieżą Wiedźmy

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Problem z Wieżą Wiedźmy

Zanim napiszę do " pomocy technicznej" chciałem się upewnić czy czegoś nie przegapiłem. Czy chata pirata, lodowa, i wieża, zajmuje tyle samo miejsca na wyspie ??? kiedyś sporo przestawiałem te budynki i nie było problemu, Teraz mam problem z miejscem po wyburzeniu skał, chata i lodowa wchodzą bez problemu, a wieże w kilka miejsc nie wejdzie, już mam 5 takich miejsc gdzie nie mogę postawić wieży, a lodowe czy chaty wchodzą, Jak coś się pozmieniało, to dajcie jakieś info,chyba że tak zawsze było, tylko mi się udawało bezproblemowo :-)

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Ucięli cichaczem miejsca jak na Wspaniałe rezydencje. Pisz do supportu ale wątpię byś coś ugrał. Niemniej spróbować warto.

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    teoretycznie miejsce jest, bo chata czy lodowa wchodzi, ale żadnej wieży tam nie mogę przestawić

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    wieża jest wieksza niż chata i lodowa, zajmuje 2 pola

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Raczej 2x2 identycznie jak lodowa (teoretycznie jak widać).

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Raczej 2x2 identycznie jak lodowa (teoretycznie jak widać).
    Też tak byłem przekonany przez 2 lata, odkąd postawiłem 1 wieże. Zrobiłem jeszcze dziś kilka symulacji, wchodzą chaty, lodówy, 3 rodzaje arabskich, białe zamki, ale wieże nie, mam 6 takich miejsc w s7, mam tam jeszcze chyba ponad 20 wież w tym sektorze i boję się je przestawiać, żeby nie stracić miejsca

konkur4

To jest ciekawe.
    Co więcej, w miejscach, gdzie nie mogę przestawić wieży wiedźmy, mogę normalnie budować. Pewnie ma to związek z tym tematem

Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

konkur4 ma rację. Opisany problem jest związany ze zmianami miejsc pod zabudowę. Szczegóły wyjaśnia w DevBlogu BB_Alex.
    Odpowiedź na pytanie została udzielona i od tego momentu aktywność w wątku spadła do zera, w związku z tym zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Victoria

Uprawnienia umieszczania postów