Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Błędny przydział zadania wielkanocnego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Błędny przydział zadania wielkanocnego

Oczywiście zgłosiłem to do supportu, ale sami wiecie jak to wygląda z ich natychmiastowymi odpowiedziami. Przydzieliło mi zadanie wielkanocne, które już miałem zrobione a brak zadania, które umożliwiłoby mi zrobienie wszystkich osiągnięć (dostałem drugi raz "Zaginione pisanki" a nigdy nie dostałem "Pisankowego zakładu").

No i teraz szczerze nie wiem czy znów robić to zadanie czy czekać na reakcję supportu, bo może zmienią to zadania albo potem dodadzą osiągnięcie "ręcznie"?

EDIT:
    w sumie wątek założyłem też, bo zastanawiałem się czy ktoś jeszcze ma podobną sytuację czy jestem odosobnionym przypadkiem.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym poczekał na reakcję supportu, znając życie jak zrobisz to co masz teraz to tylko z automatem później popiszesz

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez pasqdek Zobacz posta
    Ja bym poczekał na reakcję supportu, znając życie jak zrobisz to co masz teraz to tylko z automatem później popiszesz
    Ale z trzeciej strony znajac czas reakcji supportu to sie zalapie z zadanie na wielkanoc 2021

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    Ale z trzeciej strony znajac czas reakcji supportu to sie zalapie z zadanie na wielkanoc 2021
    Może tak być, ale jedyna słuszna i prawidłowa droga przed wykonaniem tego błędnego zadania to próba kontaktu z supportem. Ma chłop dość czasu żeby to zadanie zrobić a ten dzień oczekiwania na odpowiedź z automatu szybko minie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja dzisiaj w odpowiedzi na zgłoszenie braku zadania otrzymałem: "Wydaje nam się że usunął pan zadanie, żeby przejść do następnego"...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oj mnie się wiele rzeczy wydaje ) , ale skoro dla supportu też się wydaje ..

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Tylko że ja za "wydaje mi się" nie biorę kasy...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    No i dalej brak odpowiedzi a event niedługo się kończy

Początkujący Osadnik Awatar Sylwunia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzisiaj okazało, że pomimo zrobienia wszystkich questów eventowych ja także nie otrzymałam "Pisankowego zakładu" co uniemożliwia mi zaliczenie "Wielkanocnego Maniaka". Napisalam do supportu, czekam na odpowiedź.

Uprawnienia umieszczania postów