Zobacz wyniki ankiety: Czat pismo widoczne

Głosujących
7. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak było by dużo lepiej

3 42.86%
  • Nie, nic by niedało

4 57.14%
  • nie zależy mi

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Czat

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra

Czat

zawsze kogoś wywaliło z czatu w grze jak pisał z kimś a póżniej musiał pytać czy coś pisał.

Mam taki pomysł żeby było widać wszystko co było pisane w ciągu od 1 do 3

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Eeee... A można jaśniej?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    zobacz ty piszesz z kimś na czacie wywala ciebie i mosisz zapytac czy cos pisał a jak były by tak ze było by widac kto napisał 1godzine temu to byś nie musiała się bytac

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Czyli chcesz by czat pokazywał wcześniejsze wypowiedzi z tej ostatniej godziny lub nawet trzech?
    A że czat czasem pada to już wina przeciążonych łączy, a przynajmniej u mnie.
    Wojtek, jest jeszcze jedna sprawa, proszę ja Ciebie, uważaj na lekcjach z języka polskiego.

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    ja bym wolała, żeby czatu nie wywalało...

nie sądzę, żeby było możliwe wyświetlanie archiwum do shoutboxa

Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Serwer
    Złota Góra
    Też byłabym za poprawkami by czatu po prostu nie wywalało, nie wiem, jakaś modernizacja serwera czy coś (jestem informatycznym laikiem, może jakiś znawca powie, czy można coś zrobić). A że jako osoba gadatliwa dużo piszę, to jakby po każdej wywałce miało mi pokazywać historię czatu z ostatnich 3 godzin to chyba bym zniosła i wysiedziała 10 jaj... Gorzej, że farby do przemalowania ich na pisanki nie mam

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    mosisz kópidz tyn słuwnik, proszem...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Do czatu oraz do forum powinni dodać translator z trudnej do identyfikacji wersji językowej, na bardziej zrozumiałą formę polszczyzny.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

zgodnie z informacjami zamieszczonymi przez CM BB_Penelopę, od 6 września możemy cieszyć się historią czatów. W związku z tym, że pomysł został zrealizowany, przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów