Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wielkanoc 2016

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Wielkanoc 2016

Mam problem z zadaniami w evencie wielkanocnym 2016.
    Generalnie napisałem do wsparcia, ale poza mailem zwrotnym z prośbą o zrzuty ekranów które przesłałem natychmiast to mimo moich wielu maili mnie olali. Chyba nie wiedza jak na nie odpowiedzieć.

Problem polega na tym, że nie mam zaliczonych dwóch zadań i tym samym tracę punkty i cała zabawa robi się mało zabawna
    Uruchomiło się zadanie "Odzyskaj wspomnienia" ale tylko ta ogólna zakładka bez poszczególnych zadań w tym zadaniu. Po moim mailu któregoś dnia zadanie kompletnie zniknęło i tym samym nie mogę nic dalej zrobić bo żadne inne poza dziennymi atakami na nieproszonych gości, mi się nie otwiera. No i przez to nie mogę też zrobić "Pomocnik zajączka wielkanocnego".

Załączam zrzuty z ekranu które im wysłałem i mnie totalnie olali !!! Ktoś coś może pomóc? Pewnie nie
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Zrzut ekranu 2016-03-24 o 12.38.12.jpg, 
wyświetleń: 412, 
rozmiar: 22.0 KB, 
ID: 2715.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Zrzut ekranu 2016-03-29 o 09.06.53.jpg, 
wyświetleń: 356, 
rozmiar: 22.7 KB, 
ID: 2716.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Zrzut ekranu 2016-03-29 o 09.08.55.jpg, 
wyświetleń: 364, 
rozmiar: 22.2 KB, 
ID: 2717.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Zrzut ekranu 2016-03-29 o 09.09.13.jpg, 
wyświetleń: 369, 
rozmiar: 22.6 KB, 
ID: 2718.  

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

W tej sprawie może pomóc jedynie support.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja na swoją odpowiedź już ponad tydzień czekam i zero odzewu,

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    przypomnij im się z tego samego ticketu, w sensie odszukaj ten, w którym proszą cię o zrzuty i daj znać, że zadanie nadal wisi.
    może im zgłoszenie gdzieś uciekło

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Niestety muszę powiedzieć, że robi się w konia graczy.
    Do końca eventu zostało niecałe 6 dni, a tu podano zadanie "Zaginione pisanki", w którym trzeba znaleźć nowe złoże złota i mieć kopalnię złota na 5 poziomie.
    Pal sześć znalezienie złoża (chociaż trzeba jedno istniejące złoże wyczerpać, bo wszystkie już są odkryte), ale na doprowadzenie kopalni do 5 poziomu potrzeba ponad 8 dni ( anie mam tyle klejnotów, żeby szybko podnieść poziom). Tak jak by nie można było tego zadania dać na początku eventu.
    Mam wobec powyższej kwestii pytanie: czy zakończenie zadania w drugiej części eventu zalicza go, czy nie?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Stoin Zobacz posta
    Niestety muszę powiedzieć, że robi się w konia graczy.
    Do końca eventu zostało niecałe 6 dni, a tu podano zadanie "Zaginione pisanki", w którym trzeba znaleźć nowe złoże złota i mieć kopalnię złota na 5 poziomie.
    Pal sześć znalezienie złoża (chociaż trzeba jedno istniejące złoże wyczerpać, bo wszystkie już są odkryte), ale na doprowadzenie kopalni do 5 poziomu potrzeba ponad 8 dni ( anie mam tyle klejnotów, żeby szybko podnieść poziom). Tak jak by nie można było tego zadania dać na początku eventu.
    Mam wobec powyższej kwestii pytanie: czy zakończenie zadania w drugiej części eventu zalicza go, czy nie?

od kiedy grasz?? wszytkie kopalnie podnosi sie bardzo szybko..wiec zdazysz

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Bardzo przepraszam, ale nie zwróciłem uwagi, że kopalne złota do 5 poziomu dochodzą w w czasie poniżej 1 godziny.
    Zwracam honor :P

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Stoin Zobacz posta
    Bardzo przepraszam, ale nie zwróciłem uwagi, że kopalne złota do 5 poziomu dochodzą w w czasie poniżej 1 godziny.
    Zwracam honor :P
    W 4 lata nie zwrociles uwagi ze kazda kopalnia tak ma?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    To i ja dorzucę swoje problemy.
    Od pierwszego dnia nie mam obozu nieproszonych gości. Po jednym odzewie, żeby przeczyścić ciasteczka i wysłać zrzuty więcej nie otrzymałem odpowiedzi od supportu. Kolejne ze dwa tickety dotyczące tego samego problemu bez echa.
    Dzisiaj na razie brak ostatniego ciągu zadań.
    Zobaczymy czy coś jeszcze wyskoczy.

Aa, BB_Penelopa - na w/w problemy rozumiem support. A co w przypadku braku odpowiedzi z supportu?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja czekałem prawie miesiąc żeby się powiedzieć, że pracują nad rozwiązaniem problemu :P:P:P

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów