Pogoda.
Można dodać do gry pogodę, żeby gra była bardziej fajniejsza, bo już niektórym znudziło się dzień było by jakaś odmiana zamiast słońca tu pada deszcz lub grad lub śnieg, lub wieje wiatr.
tak
Nie
nie zależy mi
Pogoda.
Można dodać do gry pogodę, żeby gra była bardziej fajniejsza, bo już niektórym znudziło się dzień było by jakaś odmiana zamiast słońca tu pada deszcz lub grad lub śnieg, lub wieje wiatr.
wojtek91 Ty już lepiej zacznij grać a nie kombinuj
Dedykacja dla moderatorów
Wolność i władza mają tylko jedną wspólną cechę: nadużywanie.
Karol Bunsch
ja gram podczas gry mi te pomysły w padajom
Zdecydowanie nie, zwłaszcza jeśli plagiatujesz cudze pomysły.
10 minut przed powstaniem tego wątku pisałam na G1 o pogodzie, że u mnie niemiła itp.
Odpowiedź BB_Taku7:
Odpisałam:[17:50] BB_Taku7: Całe szczęście, że w The Settlers Online pogada zawsze dobra... i bezpieczna. :-)
Więc jak już wykorzystujesz czyjeś, nawet luźne, propozycje to wypadałoby po pierwsze zapytać, czy możesz wykorzystać dany pomysł, a po drugie w pierwszym poście wątku (tym z propozycją) napisać, że inspirowałeś się czyjąś wypowiedzią czy to z czatu czy z forum oraz podać nick osoby.[17:52] [BR3] Rosadamascena: mogłyby być jakieś zmiany pogodowena podobnej zasadzie jak różne okresy w Heroes. i np tydzień wyższych o 20% plonów zboża
![]()
*Czas może niektórym się gryźć. Sama mam tak, że post zamieszczam o 23:52, a wyświetla się jako 22:52. Coś jest skopane w ustawieniach, żeby mieć aktualny czas w Polsce trzeba chyba ustawiać się pod GMT+2 (chociaż u nas niby powinien obowiązywać GMT+1)
Ostatnio edytowane przez Rosadamascena ; 29.03.2016 o 23:58 Powód: dodanie *
padajom na pyszczek to fszyscy ktuży to czytajom...
Żeby chociaż to jakoś dopracował... Ta pogoda powinna coś za sobą nieść, od samych zmian grafiki mamy już Tysiąc Płatków Śniegu i Proch Piaskuna.
Propozycja zmiany pogody już była kilka razy proponowana.
Zacznij korzystać z wyszukiwarki.
Jak zobaczę posta "Ciekawy pomysł, zapraszam do dyskusji" pod kolejnym dublem to chyba wyjdę z siebie...
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów