ja bym dorobił jeden przycisk/przełącznik, a mianowicie:
A-Z/75-1
po włączeniu A-Z sortowało by alfabetycznie
przycisk 75-1 by wyświetlał tak jak jest obecnie
ja bym dorobił jeden przycisk/przełącznik, a mianowicie:
A-Z/75-1
po włączeniu A-Z sortowało by alfabetycznie
przycisk 75-1 by wyświetlał tak jak jest obecnie
Chyba chciałeś powiedzieć kilkadziesiąt :P
" Halo? Czy leci z nami pilot?"
Jest ktoś, ktokolwiek kto ogarnia to forum?!
Tak ciężko połączyć tematy?
(A może wyróżnienie dostanę i 500 klejków, za otwarcie kolejnych 30 tematów? Niezależnie od tego , że już były, bo przecież teraz każdy pomysł "jest wart przypomnienia" ? Chętnie podłubię w archiwum:P)
Pomysł już był , ale doceniam dodanie grafik i dopracowanie go.
Oczywiście popieram
Powyższe pretensje są skierowane do osób, które powinny wiedzieć co robić, a tymczasem zachowują się jak dzieci we mgle...
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 26.03.2016 o 01:19
Owszem, więc go przypomnijmy, podbijmy, udoskonalajmy, dopracowujmy, a nie popierajmy zakładanie klonów. większą siłę przebicia ma jeden wątek z 5-cioma wpisami, niż pięć z jednym, nieprawdaż?
już tak fajnie, przejrzyście było, a teraz znowu forum zarasta dublami i wybrakami.
No to tak.
Sam pomysł ciekawy, tylko należało by zadać pytanie czy przydatny ? Wydaje mi się że nie. Pewnie jest wiele osób które mają sporo znajomych i pewnie są tacy którzy "przewijają" ich na zakładce żeby wyszukać jakiegoś konkretnego zalogowanego, tylko że jest to na co dzień od dłuższego czasu i każdy jest do tego przyzwyczajony, ponad to jest opcja która przewija "na raz" po kilku znajomych, więc wyszukanie tych zalogowanych nie jest aż tak skomplikowane.
Gracze mają po kilkudziesięciu znajomych, czy nawet po kilkuset, podobnie jest w gildiach które mają od kilku do 100 osób, tylko co z tego jak najwięcej czasu w grze poświęca się przygodom, a w większości przypadków graczy którzy robią owe przygody jest tak, że w wymianie "dropa" z nich czy jego sprzedaży i tak szuka się osób na czacie handlowym, a nie pośród znajomych (do przykładu obecny ewent), choć pewnie są osoby które to robią ze znajomymi (online).
Mnie bardziej przydała by się jakaś rozwinięta opcja z robieniem przygód, bo sporo czasu zajmuje też znalezienie osób na wymianę lub sprzedaż dropa, ale to inny temat.
Tak czy siak, do tej pory zdarza się, że niekiedy nie widać kto ze znajomych jest zalogowany przy aktywnej funkcji "wszyscy", a tylko przy funkcji "znajomi", czy odwrotnie. Tak że najpierw należało by naprawić obecny stan paska znajomych.
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.