a odpowiedz mi co jest lepsze. Krytykowanie i nic robienie, czy prubowanie coś wymyśleć i narażać się na krytyke
Tak były by przydatne
Nie niechcemy ich
Nie mam zdanie
Zostaw te jednoski napisz wątek o bitwach morskich
a odpowiedz mi co jest lepsze. Krytykowanie i nic robienie, czy prubowanie coś wymyśleć i narażać się na krytyke
bezmyslne probowanie wymyslania czegokolwiek nie jest w zaden sposob konstruktywne, wiec za dobre tez nie powinno byc uwazane.
"A necromancer is just a really, really late healer"
to prawda ale człowiek poznaje swoje błedy i coraz lepiej wymyśla
Jestem na nie. Mamy już dosyć jednostek. Niech BB zajmie się pilniejszymi sprawami (jak naprawa bugów albo wprowadzenie sortowania znajomych, grupowania przygód w gwieździe itp). A wymyślanie na siłę czegokolwiek, byle wymyślić - nie tędy droga...
Ja również uważam, że dokładanie kolejnych jednostek to jest przerost formy nad treścią.
Jasne, tylko oczy bolą jak się to czytaZainstaluj sobie program, który poprawia orty, będzie lepiej
Co do samego pomysłu, pisałam już w poprzednim wątku (tym bez ankiety) , że jednostek wojskowych mamy już w grze wystarczająco. Zamiast nowych jednostek BB mogłoby wreszcie zaimplementować drzewko umiejętności dla generałów i wyspy
I... podobno tutaj obowiązuje netykieta. Jedna z jej zasad mówi o tym, by nie pisać posta pod postem.
Ale tego nie przestrzegają nawet Miłościwie Nam Panujący :P
"Jaki pan, taki kram"...
Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 25.03.2016 o 20:02 Powód: ...
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Dzień dobry,
w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.
Pozdrawiam,
Mod Dobrawa
Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.