tak jak w tytule mam problem z ciemnością na wyspie.nie mam aktywnej premii strefowej a ciemność panuje jak użyje prochu piaskuna i anuluje to po pewnym czasie ciemność sama się uruchomi nie będąc aktywna w premi.prosze o pomoc
tak jak w tytule mam problem z ciemnością na wyspie.nie mam aktywnej premii strefowej a ciemność panuje jak użyje prochu piaskuna i anuluje to po pewnym czasie ciemność sama się uruchomi nie będąc aktywna w premi.prosze o pomoc
Witam,
polecam czyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki, sprawdzenie aktualnej wtyczki flasha. Jeżeli to nie pomoże to zostaje bezpośredni kontakt z supportem account.support@thesettlersonline.pl.
Pozdrawiam
ale w przygodzie widzę normalnie a na wyspie jest ciemno nawet po osunięciu tawerny
czlonkowie gildi tez widza ze jesc ciemno na wyspie i nie mam odpalonej premi strefowej
mam dokladnie to samo tez czekam na pomoc
Czekajcie albo piszcie na support![]()
Rada ta sama co we wcześniejszym poście. Rzuć śnieg na wyspe i anuluj go. Na naszym serwie to pomogło.
Od dwóch dni mam zaciemnienie na wyspie. Nie aktywowałem żadnej premii / np. proch piaskuna/ nie posiadam na wyspie Tawerny na której można aktywować taką premie. Pisałem w tej sprawie do in-game support-u i dostałem standardowa odpowiedź, że może przeglądarka itp. Mam uruchomiona przygodę czarnych rycerzy i tam jest wszystko w porządku, świeci słoneczko. Jak wracam na swoja wyspę, to jest zaciemnienie. Z tym, że są momenty że na chwilę wraca jasność. Potem wraca ciemność. Jest to bardzo uciążliwe i nie komfortowe granie w grę.
na górnym pasku masz iskierki, kliknij w nie, tam możesz wyłączyć ciemność.
może ktoś ci wrzucił, teraz nie potrzeba do tego tawerny.
Jak nie pomoże czyszczenie ciastek itp zostaje kontakt z Supportem : account.support@thesettlersonline.pl
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 14.09.2016 o 11:57
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów