Zamknięty wątek
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiana Awatara w trakcie gry?

  1. #1
    Osadnik Awatar QueenPen
    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    82
    Serwer
    Dolina Odkrywców

    Zmiana Awatara w trakcie gry?

    Witam,
    Wyskoczyło mi okno zmiany awatara w trakcie robienia przygody na 54 lvl a następnie wyskoczyło mi, że jestem na 24 lvl.
    Po relogu wróciło wszystko do normy ale mam pytanie czy komuś wyskakują jeszcze takie błędy???
    Zdjęcia w załącznikach
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: 12821993_935636833199111_2147170189_n.jpg, 
wyświetleń: 131, 
rozmiar: 89.9 KB, 
ID: 2695.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: 2.jpg, 
wyświetleń: 133, 
rozmiar: 20.8 KB, 
ID: 2696.  

  2. #2
    Odkrywca Awatar Misiorww
    Dołączył
    17.04.2012
    Posty
    1,778
    Serwer
    Nowa Ziemia
    problem znany kiedyś naprawią
    "Everybody lies"

  3. #3
    Osadnik Awatar QueenPen
    Dołączył
    16.11.2013
    Posty
    82
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    problem znany kiedyś naprawią
    dzięki trochę się zdziwiłam... 1 raz mi się coś takiego przytrafiło..

  4. #4
    Generał Awatar set2g
    Dołączył
    25.02.2012
    Posty
    4,296
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zdarzylo sie

  5. #5
    Odkrywca Awatar Rosadamascena
    Dołączył
    04.01.2013
    Posty
    898
    Serwer
    Złota Góra
    Problem jest stary. Pojawia się gdy zamuli grę na przygodzie. Ogółem nie ma czym się martwić :-)

  6. #6
    Początkujący Osadnik Awatar jermoc5091
    Dołączył
    26.03.2012
    Posty
    25
    Serwer
    Kolonia
    zdarza się przy przeciążeniu gry

  7. #7
    Odkrywca
    Dołączył
    10.11.2012
    Posty
    594
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez QueenPen Zobacz posta
    Witam,
    Wyskoczyło mi okno zmiany awatara w trakcie robienia przygody na 54 lvl a następnie wyskoczyło mi, że jestem na 24 lvl.
    Po relogu wróciło wszystko do normy ale mam pytanie czy komuś wyskakują jeszcze takie błędy???
    Zdjęcia w załącznikach
    Zdarza się Najlepsze jak w połowie wysyłania bloków na ali to wyskoczy, na chybcika klikasz jakikolwiek awatar i robisz ali babe z zerowym lvl i zerowym doświadczeniem

  8. #8
    Odkrywca
    Dołączył
    06.05.2016
    Posty
    566
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

    problem został już naprawiony, temat zamykam i przenoszę do archiwum.

    Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Zamknięty wątek

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.