Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z wystawianiem surowców na handel

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Problem z wystawianiem surowców na handel

Witam,
    po raz pierwszy coś takiego mi się zdarzyło. Wystawiłam na handel surowce. Dwie oferty dodały się poprawnie. Po dodaniu transakcji na trzecim slocie, pobrała się opłata (6), z magazynu zniknęły zioła, które oferowałam (3*150), natomiast oferta w zakładce sprzedaż się nie pojawiła.
    Wylogowałam się i zalogowałam ponownie, ale sytuacja bez zmian
    Pomocy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Już się naprawiło, tyle tylko, że ktoś kupił to co wystawiłam na pierwszym płatnym slocie (tym za 3 zł.) i na to samo miejsce wskoczyła oferta z ziołami.
    Tak więc mój problem rozwiązany, ale to nie zmienia faktu, że pojawił się tu jakiś błąd.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Ja natomiast mam stale problem z wystawieniem oferty większej niż jedna sztuka - ciągle brak suwaka. Problem dotyczy budynków, premii, przygód i innych gadżetów. Przykładowo: mam 5 budynków i chciałbym je wystawić jako jedną ofertę po 5 sztuk - niestety nie mogę. Na handlu widzę jednak że takowe oferty są - dlaczego ja nie mogę tego zrobić, mimo że pojawia się komunikat o możliwości złożenia większej oferty?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Isabell1980, mi niestety przydarzyło się to już kilka razy :/ handluje dużo i takie straty zaczynają boleć. Praktycznie zawsze zużywam wszystkie dostępne sloty do handlu, a co jakiś czas taki błąd. U mnie niestety nie zaobserwowałem samorozwiązania problemu. Ostatnio w ten sposób straciłem łodygi, dziś rumaki bojowe... żenada...

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

W podobnych sytuacjach proszę o kontakt z Supportem, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Stary błąd, te surowce nie zniknęły tylko wystawiły się na tym samym slocie co poprzednie Często się tak robi przy wystawianiu po relogu lub powrocie z mapy przygody, szczególnie przy wolniejszym necie. Po prostu zostały wystawione zanim się oferty w kantorze do końca zaktualizowały i wylądowały 2 różne oferty na 1 slocie, nie ma to nic wspólnego z ostatnio nie wracającymi surowcami do magazynów. Ty widzisz wtedy tylko 1 ofertę z danego slotu, ale wszyscy inni widzą obie i mogą je kupić. Raz widziałam rekordzistkę korzystania z tego mającą jednocześnie 29 różnych ofert w kantorze, gdzie nawet kupując sloty za klejnoty tyle się nie da normalnie mieć...

Uprawnienia umieszczania postów