Zobacz wyniki ankiety: Jak myślisz?

Głosujących
62. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

37 59.68%
  • Nie

23 37.10%
  • Obojętne

2 3.23%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Zmiana nicku i awatara

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    jestem za ale tylko pod warunkiem ze bedzie to kosztowalo nie mniej niz 40k klejnotow, to zapobiegnie chociaz troche zmianom nickow przez tych ktorzy konta odkupili, lub maja zla reputacje na serwie

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    avatar nie, nick po uzasadnieniu
    Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 11.04.2016 o 17:22
    "Everybody lies"

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Jeśli nick miałby być niezmienialny to podczas rejestracji chetny do gry powinien zobaczyć stosowną adnotację.
    A jeśli zmieniać to po dobrym uzasadnnieniu i na jakiś minimalny czas, lub tylko raz była by taka możliwość.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Kinia to chyba nie gra tylko non stop siedzi na forum i przegląda archiwalne wpisy ;-). Nie sprawdzę bo nie mój serwer. Albo rzeczywiście chce się dosłużyć moda. Którykolwiek wątek bym otworzył zawsze widzę wpis kini, że to już było i żeby się nie powtarzać. Inna sprawa, że forum ma już kilka ładnych lat (ja jestem tu od listopada 2012tego) i nawet gdyby ktoś napisał, że chciałby zamienić te pałętające się zwierzaki na ufoludki to też jakbym napisał w ciemno, że ten wątek już był to bym trafił ;-)

EX_Persefona
    Witam!
    Nie wiem, czy zmiana nicku, jak i avatara jest technicznie możliwa, bo takie narzędzia ma tylko administracja.
    W wyjątkowych sytuacjach nick można zmienić. Jeżeli jest niezgodny z regulaminem, to wystarczy napisać do supportu prośbę o zmianę.
    A na przyszłość bardzo proszę korzystać z wyszukiwarki, bo jak pisała kinia19910 podobny temat już był i niepotrzebnie powstają duble.
    Pozdrawiam,
    MOD_Persefona

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Nie, bo ... (patrz moje posty powyżej).

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Uprzejmie informuję, że na chwilę obecną zmiana nicka i awatara nie jest (i w najbliższej przyszłości nie będzie) możliwa.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja kiedyś pisałem do supportu, żeby mi w nicku pierwsze "l" zamienili na "ł".
    Bo kiedy się rejestrowałem, nie dało się używać polskich znaków, a teraz widać na czacie, że ludzie mają w nickach polskie znaki.
    Ale się nie zgodzili.

Wzruszyła was moja historia?
    Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Czlowiek_Lasu Zobacz posta
    Ja kiedyś pisałem do supportu, żeby mi w nicku pierwsze "l" zamienili na "ł".
    Bo kiedy się rejestrowałem, nie dało się używać polskich znaków, a teraz widać na czacie, że ludzie mają w nickach polskie znaki.
    Ale się nie zgodzili.

Wzruszyła was moja historia?

Witam!

Mnie bardzo.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik Awatar Freha
    Serwer
    Nowy Świat
    avatar jak najbardziej, nick w żadnym wypadku. Ktoś nabroi a potem sobie beztrosko zmieni nick i będzie broił dalej?Jestem przeciw

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów