jestem za ale tylko pod warunkiem ze bedzie to kosztowalo nie mniej niz 40k klejnotow, to zapobiegnie chociaz troche zmianom nickow przez tych ktorzy konta odkupili, lub maja zla reputacje na serwie
Tak
Nie
Obojętne
jestem za ale tylko pod warunkiem ze bedzie to kosztowalo nie mniej niz 40k klejnotow, to zapobiegnie chociaz troche zmianom nickow przez tych ktorzy konta odkupili, lub maja zla reputacje na serwie
avatar nie, nick po uzasadnieniu
Ostatnio edytowane przez Misiorww ; 11.04.2016 o 17:22
"Everybody lies"
Jeśli nick miałby być niezmienialny to podczas rejestracji chetny do gry powinien zobaczyć stosowną adnotację.
A jeśli zmieniać to po dobrym uzasadnnieniu i na jakiś minimalny czas, lub tylko raz była by taka możliwość.
Kinia to chyba nie gra tylko non stop siedzi na forum i przegląda archiwalne wpisy ;-). Nie sprawdzę bo nie mój serwer. Albo rzeczywiście chce się dosłużyć moda. Którykolwiek wątek bym otworzył zawsze widzę wpis kini, że to już było i żeby się nie powtarzać. Inna sprawa, że forum ma już kilka ładnych lat (ja jestem tu od listopada 2012tego) i nawet gdyby ktoś napisał, że chciałby zamienić te pałętające się zwierzaki na ufoludki to też jakbym napisał w ciemno, że ten wątek już był to bym trafił ;-)
Witam!
Nie wiem, czy zmiana nicku, jak i avatara jest technicznie możliwa, bo takie narzędzia ma tylko administracja.
W wyjątkowych sytuacjach nick można zmienić. Jeżeli jest niezgodny z regulaminem, to wystarczy napisać do supportu prośbę o zmianę.
A na przyszłość bardzo proszę korzystać z wyszukiwarki, bo jak pisała kinia19910 podobny temat już był i niepotrzebnie powstają duble.
Pozdrawiam,
MOD_Persefona
Nie, bo ... (patrz moje posty powyżej).
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Witam!
Uprzejmie informuję, że na chwilę obecną zmiana nicka i awatara nie jest (i w najbliższej przyszłości nie będzie) możliwa.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ja kiedyś pisałem do supportu, żeby mi w nicku pierwsze "l" zamienili na "ł".
Bo kiedy się rejestrowałem, nie dało się używać polskich znaków, a teraz widać na czacie, że ludzie mają w nickach polskie znaki.
Ale się nie zgodzili.
Wzruszyła was moja historia?![]()
Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...
avatar jak najbardziej, nick w żadnym wypadku. Ktoś nabroi a potem sobie beztrosko zmieni nick i będzie broił dalej?Jestem przeciw