Tak
Nie
Obojętne
A, no niech kosztuje 7-10k, ale niech jest wgl. taka opcja.
"Dwóch półgłówków głowy nie czyni"
Jestem na nie - na pohybel handlarzom kontami :P
Ładne zwyczaje na tym Nowym Świecie, że konta w parach się sprzedaje. A pisanie z dwóch kont w tym samym wątku, to już wystawianie się na strzał![]()
kto taki pisze z dwóch kont? bo nie zauważyłem
Jeżeli, mowa o mnie to padnę... Chociaż, w sumie faktycznie dziwne, że bronię czyjegoś pomysłu.. to na pewno, ja go założyłem z mojego drugiego konta, bo przecież tu każdy prawie jest na nie. Gracz, który się do tego nie stosuje, automatycznie jest oszustem.
Dziecinada i strata czasu na tym forum.
Ostatnio edytowane przez Vespirr ; 03.03.2016 o 03:51
"Dwóch półgłówków głowy nie czyni"
Awatar tan nick zdecydowanie nie
Witam,
Uważam, że powinna być możliwość zmiany awatara i nicku ale: po osiągnięciu poziomu np. 40+ ; oraz opłata niekoniecznie w klejnotach ale odpowiednio wysoka, proponuje fasole ewentualnie łodygi.
Ja jestem na tak!
Fasole i łodygi? Nie, za łatwo je zdobyć. Limit lvlowy też jest nie fair. Jak dla mnie nie powinno być możliwości zmiany, zwłaszcza nicku. A jak już musi być to za duuużą pakę klejnotów, tak żeby kanciarzom się nie opłacało.
nick powinien być niezmienialny
CENOWA DEMOLKA
Najtaniej - tylko u Polka!
Zgarnij już teraz najlepsze oferty -> waga Polk
Nick powinien być zmienialny, ale na ściśle określonych zasadach. Przede wszystkim nie powinien być zmieniany z automatu, bo komuś się tak podoba, tylko na zasadzie petycji wysyłanej do BB o zmianę poprzez formularz w profilu. Coś na zasadzie: stary nick, świat, powód zmiany, a weryfikacja ze strony BB na podstawie podanego powodu, stażu w grze, braku karalności za łamanie zasad gry itp. Natomiast po przychylności ze strony BB, przez jakiś czas, powiedzmy 30 dni, nowy nick byłby wyświetlany na czacie w towarzystwie starego np. user123 (konkur4), a wszystkie czynności związane z nickiem w grze tj. wyszukiwanie do znajomych, lista członków gildii, zapraszanie do przygody, następowałyby z użyciem już nowego nicku.