Zobacz wyniki ankiety: Co o tym sądzicie

Głosujących
96. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • O tak bardzo dobry pomysł

78 81.25%
  • wszystko mi jedno

6 6.25%
  • ale lipa , do bani z nim

14 14.58%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Premia Strefowa > Premiowanie Strefy ( wyspy )

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    Wolę zrobić 3 przygody niż klikać w jeden budynek czasem 3x przez lagi, myślę ze to by jeszcze bardziej zintegrowało graczy tak jak kiedyś wir
    Ostatnio edytowane przez jaco_j ; 29.02.2016 o 23:08

Początkujący Odkrywca Awatar Lord_Crain
    Serwer
    Złota Góra
    Czytając pamiętnik dewelopera idzie znaleść na końcu wzmiankę, o tym że BB ma to w zamyśle, jak wyjdzie zobaczymy.

Czy możesz podać nam kilka przykładów?
    Oczywiście, pierwszą rzeczą, która przychodzi mi do głowy, kiedy myślę o innych możliwych działaniach są efekty produkcyjne. Premie strefowe pobudzają wszystkie budynki określonego rodzaju lub całe łańcuchy produkcyjne...

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pomijając wszelkie wady tego pomysłu, o których mówili przedmówcy... zastanawiam sie dlaczego wg autora czas działania buffa to 10 minut.. Jesli juz cos takiego miałoby byc , to bez ingerencji w czas trwania buffa... czyli kosz (kto tego jeszcze uzywa?!) rzucony przez kogos powinien wg mnie trwac 9h a nie 10 min....

Osadnik Awatar LICJA
    Serwer
    Złota Góra
    Wady ? wymień proszę
    10 min to czas działania Premii Strefowej a nie tych co dajesz . ( w 10 min opremiujesz swoją wyspę i znajomego )
    Widzę trzy głosy sprzeciwu powiedzcie proszę , bardzo bardzo proszę że jesteście z Serwera 7 tj. Złota Góra a z niewyobrażalną przyjemnością zaproszę do znajomych i dam Wam możliwość poklikać oczywiście dając mi premki to tylko 300 ileś kliknięć, Jaco doda wam swoje 400 z dobrym hakiem i bajlando klikando na całego .
    Nie wiem jak wam ale mi nie daje podniety zaklikiwanie myszy. Ponad rok nie grałem bo miałem Czarnorycerzowstręt oraz klikaniowstręt i jeśli ktoś myśli że zaklikiwaniem utrzyma tu gracza to jest w ogromnym błędzie . Gra ma być przyjemnością a nie Gułagiem.
    Ostatnio edytowane przez LICJA ; 29.02.2016 o 02:08

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Zachęcam do głosowania!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik Awatar Vespirr
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez LICJA Zobacz posta
    Wady ? wymień proszę
    10 min to czas działania Premii Strefowej a nie tych co dajesz . ( w 10 min opremiujesz swoją wyspę i znajomego )
    Widzę trzy głosy sprzeciwu powiedzcie proszę , bardzo bardzo proszę że jesteście z Serwera 7 tj. Złota Góra a z niewyobrażalną przyjemnością zaproszę do znajomych i dam Wam możliwość poklikać oczywiście dając mi premki to tylko 300 ileś kliknięć, Jaco doda wam swoje 400 z dobrym hakiem i bajlando klikando na całego .
    Nie wiem jak wam ale mi nie daje podniety zaklikiwanie myszy. Ponad rok nie grałem bo miałem Czarnorycerzowstręt oraz klikaniowstręt i jeśli ktoś myśli że zaklikiwaniem utrzyma tu gracza to jest w ogromnym błędzie . Gra ma być przyjemnością a nie Gułagiem.
    W 100 % popieram! Pomysł jak najbardziej trafny i 3mam kciuki, żeby wypalił.

Początkujący Osadnik Awatar xxAlixx
    Serwer
    Złota Góra
    Dla mnie pomysł jest bardzo trafiony! Sama przechodziłam przez ten klikaniowstręt i nawet teraz gdy pomyślę, ze muszę dalej klikać, żeby wrzucić premki znajomemu, to aż coś mi się dzieje... Ileż można klikać w tą myszkę? Na początku, gdy ktoś ma 20, max 30 budynków to jeszcze jakoś to ujdzie, ale gdy gracz posiada ze 300 budynków - to już nie jest tak fajnie... Można się dorobić jakiegoś zwyrodnienia nadgarstka czy coś takiego...
    W ogóle dziwię się, że taki pomysł nie pojawił się wcześniej. Gra powinna sprawiać nam przyjemność i zachęcać do tego by w nią grać i nie przestawać. A brak takich ułatwień sprawia, że ludzie wolą zagrać w coś innego
    "Jeżeli nie możesz pokonać muru, zbuduj drzwi!" - Charles Lever
    "Przeszłość jest niczym, przyszłość jest wszystkim" - Catherine Webb

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Pomysł bardzo fajny bo gracze bardziej rozwinięci maja dużo tych samych budynków w jednym miejscu i sporo różnych coczyni że rzucanie jest czasochłonne i dużo premek schodzi a premiowanie strefowe ułatwiło by to :d

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Popieram

Klikanie premek zabiera mi co drugi dzień połowę czasu na grę - masakra. Przydałyby się także premki 4 dniowe x4 i x5, które mógłbym wyprodukować w Magazynie Prowiantu z dowolnych surowców. Oczywiście licencje na takie premie BB mógłby sprzedawać za klejki u Kupca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Jestem za, nic tak nie wkurza jak wrzucić 60 szt steków do znajomego, już dawno winni coś w tej sprawie zrobić. Zwłaszcza że doszedł archipelag nowe budynki, których i tak już każdy ma mase, a ułatwień w dawaniu premii jak brak to brak.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów