Zobacz wyniki ankiety: jestem na

Głosujących
74. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

13 17.57%
  • nie

60 81.08%
  • obojętne

1 1.35%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Wątek: general msw

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    ostatnie zdanie i kończę temat.
    nie było kogoś na eventach, więc nie ma tego co można było tam zdobyć. koniec i kropka.

Dokładnie się gra się ma

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez danol148 Zobacz posta
    Dokładnie się gra się ma
    Dokładnie tak!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Dokładnie tak!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    To po co zmieniliście zasoby z poprzednich ewentów?
    Bycie konsekwentnym to chyba nie w tym kraju.
    przy okazji CM chyba nie powinien wyrażać swoich prywatnych opinii bo to jest jak szef dyplomacji nie reprezentuje siebie tylko wszystkich no chyba że coś mi się pomyliło to proszę o poprawienie

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez nieweim Zobacz posta
    To po co zmieniliście zasoby z poprzednich ewentów?
    po to, żeby każdy startował od 0 i nie przetrzymywał zasobów do kolejnego eventu
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Misiorww Zobacz posta
    po to, żeby każdy startował od 0 i nie przetrzymywał zasobów do kolejnego eventu

ja wiem że masz problemy z rozumieniem pewnych słów jak dostać i kupić co udowodniłeś w tym temacie. To teraz kolejna sprawa gdy wprowadzali tą zmianę o której piszesz (i zresztą ja też w poście wcześniej ) było wyraźnie napisane że aby wyrównać szanse w zdobyciu nagród pomiędzy starymi a nowymi graczami. Zdaje sobie sprawę że nam daleko do krajów cywilizowanych co przedstawiciel jak palnie coś co nie zostało omówione nawet pod własnym imieniem i nazwiskiem to się go po prostu wywala. Dlatego pokazuje rozbieżność pomiędzy tym co robią a co piszą jeśli nie rozumiesz co jest nie tak z tym to radze ci popracować z dokumentacją techniczną lub projektową w tedy się przekonasz że jak coś jest napisane to guzik kogoś obchodzi kogokolwiek zdanie ma być tak jak jest w projekcie. Kolejna sprawa jeśli CM który jest naszym przedstawicielem tłumaczy tekst pomysłów(projektów) i wysyła go do głównej siedziby z własnymi opiniami to chyba nie trzeba się domyślać ile jest warte głosowanie, bo i tak wszystko może zostać przeinaczone. Może te zmiany których się domagamy jak przycisk w koszarach przesuwający na 2 pozycje lub na koniec kolejki też został tak przetłumaczony z opinią CM co sprawiło że stał się bezsensownym zastanowiłeś się nad tym?

CM jak chce się wypowiadać to może ale tylko w kwestiach ostatecznie ustalonych(temat zamknięty) z odpowiednimi osobami. Wcześniej nie powinien się wypowiadać bo reprezentuje grupę której opinii nie zna!

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @nieweim

Szukasz dziury w całym i obrażasz każdego kto się z Tobą nie zgadza. Każdy ma prawo do swojego zdania - wbrew temu co Ci się wydaje Penelopa też, chociaż ja Jej tekst potraktowałem raczej jako żartobliwe podsumowanie rozmowy. Popatrz na wyniki ankiety i ochłoń.

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    ....
    BB_Penelopa
    penelopa ja jednak nalegam na odpowiedz dlaczego ten pomysl zostla przekazany do dewelopera i dlaczego zostaly skasowane posty z tego tematu z tym zwiazane ? w zadnym miejscu nie łamaly regulaminu

Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Odkrywca Awatar kinia19910
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jestem przeciwna, wskutek częstych urlopów od TSO przegapiłam prawie połowę eventow i nie płaczę z tego powodu.
    Unikalne rzeczy czy większa ilość specjalistów to jedyny profit graczy, którzy zaczęli grać wcześniej i tak powinno pozostać.

Ps.: Ja też nie rozumiem dlaczego ten pomysł poszedł do DevTeamu...

Odkrywca Awatar horis
    Serwer
    Złota Góra
    gram od roku, wg mniee to paranoja zebym mial tyle samo gienkow czy zielonych grubasow, co ci ktorzy regularnie graja kilka razy dluzej, wiec pomysl jest berz sensu, wlasnie chodzi o to w tej grze zeby sie angazowac i isc do przodu, to moze analogicznie niech kazdy ma od razu elitaarne koszary na lvl6 i juz na 5 lvl moze alibaby robic?
    gra to przyjemnosc, ale kulturka musi byc;
    moze bywam brutalny, ale za to szczery

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów