Zobacz wyniki ankiety: jestem na

Głosujących
74. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

13 17.57%
  • nie

60 81.08%
  • obojętne

1 1.35%
Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 40

Wątek: general msw

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ja też jestem na tak
    znajdź mi taką grę w której ten gracz co zacznie grać później nigdy nie dorówna temu co zaczął grać wcześniej
    zagra troch zorientuje się co i jak i popitoli to bo po co ma grać
    jeden zrobi przygodę w 2godz. a drugi będzie robił cały dzień

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez GULU2 Zobacz posta
    jeden zrobi przygodę w 2godz. a drugi będzie robił cały dzień
    Wiekszosc przygod ma tak zawyzony czas trwania ze to nie ma znaczenia w ile ja zrobisz...
    A taka roznica czasu jest tylko w krawcach i ali ktore robia raczej gracze doswiadczeni a nie tacy ktorzy ledwo co raczkuja

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Powinieneś iść do woja jakie kiedyś było.
    Dowiedziałbyś się co to znaczy młody.
    I nie pyskował że jesteś pokrzywdzony bo starzy mają lepiej.
    A co do emerytury - dałem konkretny przykład z Tobą, ale Ty wymyśliłeś od razu jakąś sytuację która nijak ma się do dyskusji.
    Musisz zrozumieć, że są sytuacje że ani tatuś ani jego pieniądze nie pomogą.
    I zrozum to jak najszybciej bo zaboli gdy spotkasz się z tym w życiu a nie w grze.
    brawo to zawsze "lubiłem" w ludziach oceniają a nic nie wiedzą o człowieku. co do ludzi nienawidzę tych co wywyższają z nimi nie idzie prowadzić żadnej sensownej rozmowy i trzeba się pilnować bo jak się odwrócisz to cie w pewną część ciała kopną

Misiorww to że ktoś kto nie brał udziału lub nie zdobył czegoś z ewentu nie mógł za normalną gotówkę kupić? zdobyłeś wszystko gratki jak większość aktywnych graczy. Co do zasady fair play jak będą kolejne ewenty to nowi będą tracić bo co pisanki w paski będą wpadać z przygód a do tego MSW się przyda w każdej ilości jak dodatkowi odkrywcy nieprawa? chodzi o takie wyrównanie a to czy kupisz(za klejki) czy nie to (Twoja)jego sprawa

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ostatnie zdanie i kończę temat.
    nie było kogoś na eventach, więc nie ma tego co można było tam zdobyć. koniec i kropka.
    "Everybody lies"

Serwer
    Kolonia
    Dawniej ludzie dawali sobie rade na przygodach bez MSW i jakos one szly ... Problemem nie sa straty tylko gospodarka (jak nie wyrabiasz 400 rekr na przygode to tych 50 mniej ci malo co pomoze)

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    Dawniej ludzie dawali sobie rade na przygodach bez MSW i jakos one szly ... Problemem nie sa straty tylko gospodarka (jak nie wyrabiasz 400 rekr na przygode to tych 50 mniej ci malo co pomoze)
    50 * 8 przygoda to 400 czyli 1 przygoda na plus :/ a to że się robi je masowo to już wychodzi niezły zysk ... i dlatego o to walczę

Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez nieweim Zobacz posta
    50 * 8 przygoda to 400 czyli 1 przygoda na plus :/ a to że się robi je masowo to już wychodzi niezły zysk ... i dlatego o to walczę
    No nie wiem czy nowy gracz ktory ledwo co kusznikow czy elitarnych odblokowal bedzie robil wiecej niz 1 taka przygode dziennie
    A o takich glownie piszemy...

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jak kupi za klejki(realną kasę) to sadze że będzie bardziej ambitny niż ta 1 przygoda a co do kuszników i elitarnych to i tak wysoko i warto się nimi bić no ale to moja opinia.

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    O czym Ty piszesz? O co walczysz?
    Pierwszy MSW oszczędza wojo pozostałe skracają czas robienia przygody.
    A jednego MSW zawsze można sobie kupić.
    Pozostałe to premia z której korzystają aktywni gracze z dłuższym stażem.

brawo to zawsze "lubiłem" w ludziach oceniają a nic nie wiedzą o człowieku. co do ludzi nienawidzę tych co wywyższają z nimi nie idzie prowadzić żadnej sensownej rozmowy i trzeba się pilnować bo jak się odwrócisz to cie w pewną część ciała kopną
    (...)
    Ja się nie wywyższam, to Ty się tak podkładasz swoimi tekstami że łatwo się potknąć a Ty od razu że Ciebie kopią.
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 08.02.2016 o 21:42

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam ponownie!

Bardzo dziękuję za oddane głosy!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów