nie; co to za fair play zacząć grę w 2.2016 i mieć możliwość zdobycia wszystkiego to co inni gracze od 4 lat zdobywają?
tak
nie
obojętne
nie; co to za fair play zacząć grę w 2.2016 i mieć możliwość zdobycia wszystkiego to co inni gracze od 4 lat zdobywają?
"Everybody lies"
Misiorww zdobyć czy kupić? zastanów się co napisałeś fair play chyba powinno być w tedy gdy nowy gracz miał te same ewenty co my mieliśmy po kolei a nie wskakiwać gdzieś w środku no cóż tego nie przeskoczymy a wydanie tych klejków aby po takim samym stażu mieć to samo sądzę że by było dobrym rozwiązaniem. może po prostu ewent powinien być ten sam co rok bo w tedy będzie fair play dla wszystkich jesteście za takim rozwiązaniem ? jeśli nie to zakończmy rozmowę o fair play bo to ideał który jak każdą patologie trzeba by leczyć bo coś takiego nigdy nie istniało i istnieć nie będzie
To tak jakbyś chciał po 5 latach pracy przejść na emeryturę.
Bo inni w firmie przechodzą.
A to, że oni swoje przepracowali to już nieważne, dlaczego im ma być lepiej niż Tobie?
To Ci odpowiem - bo oni sobie na tą emeryturę zapracowali a Ty nie.
Witam!
Zapraszam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
to proponuje znieść handel bo czemu ktoś ma mieć coś czego nie wyprodukował ? co do systemu emerytalnego skoro do niego bijesz uważasz że jest sprawiedliwe że nie którzy pracują 40lat a inni krócej(np. górnicy czy służby mundurowe ) ? i znowu kto wam powiedział że coś ma być dane ? po prostu to kupujesz no cóż skoro o emeryturach mówisz wyobraź sobie że ktoś przez 40lat dawał ten 1tysiąc i ma emeryturę a ktoś dawał 100 tysięcy i przepracował prawie 40 lat i nie może znaleźć pracy by dobić do tych 40 lat to jednemu się należy emerytura a drugiemu nie no faktycznie sprawiedliwy system ...
rok temu była wyprzedaż itemów eventowych w tym msw, może za pare lat będzie z powrotem
Powinieneś iść do woja jakie kiedyś było.
Dowiedziałbyś się co to znaczy młody.
I nie pyskował że jesteś pokrzywdzony bo starzy mają lepiej.
A co do emerytury - dałem konkretny przykład z Tobą, ale Ty wymyśliłeś od razu jakąś sytuację która nijak ma się do dyskusji.
Musisz zrozumieć, że są sytuacje że ani tatuś ani jego pieniądze nie pomogą.
I zrozum to jak najszybciej bo zaboli gdy spotkasz się z tym w życiu a nie w grze.
dlaczego ktoś kogo nie było na wcześniejszych eventach, ma dostać ponownie ten event?
nawet jeżeli "nowi" dostaliby szansę na zakup dóbr z poprzednich eventów, to "starzy" też powinni mieć.
i znowu będzie różnica w posiadaniu dóbr.
wcześniejsze eventy były na innych zasadach, można było chomikować eventowe surowce i za rok startować z pewną pulą.
teraz jest to zmienione i każdy startuje od 0.
odnosząc się do twojego postu, to zdobyć. ja z eventów zdobywałem, nie kupowałem za kleje. wystartowałem podczas eventu wielkanocnego, i nie kupiłem nic, ani weta, ani innych rzeczy. nie wylewam żali na forum, że to nie sprawiedliwe, bo to sprawiedliwe, że za późno zacząłem to nie kupiłem nic.
"Everybody lies"
Skoro tak to ja poproszę wszystkie budynki eventowe których nie kupiłem bo nie grałem / nie dałem rady kupić
Konto mam od prawie 4 lat a dopiero 2 miesiące temu zaliczyłem osiągniecie "Na maksa "
Jestem na nie i to zdecydowanie. Nie grałeś, masz pecha, żadnego równania. Jeśli już to za kryształki w sklepie - chcesz mieć, to płać realną kasę![]()