tak tak, kazdy co chwile ma sie wylogowywac i sprawdzac czy akurat jest konserwa, co?
a w grze to dali na 10min, przedwyl., serwerow.
Nie musisz się wylogowywać, aby trafić na główną.
"Premie NIE miały zostać usunięte po ukończeniu przygody piłkarskiej.
Kończąc przygodę piłkarską, powiązane premie powinny zniknąć podobnie jak w Scenariuszach"
Nie rozumiem tego o co w tym chodzi jak zrobię np 25 fauli a w przygodzie wykorzystam 2 to pozostałe stracę?
czytaj stronę główną
Czytam i czytam i z tej łamanej polszczyzny rozumiem tyle że błędem jest, iż przy okazji kasowania premii piłkarskich usunięte zostały premie takie jak skrytobójca czy grad strzał. Ale dalej pisze premie piłkarskie powinny znikać jak w scenariuszach. W takim wypadku niema co robić na zapas tylko tyle by wystarczyło na konkretny mecz.
To przeczytaj 10x może zrozumiesz
To może byś udzielił mi odpowiedzi czy premie znikają czy nie a nie wymądrzał się tym, że zrozumiałeś tekst. Nie każdy jest na tyle inteligentny by z dwóch zdań sprzecznych z sobą wydedukować co autor miał na myśli.
"Naprawa: Po ukończeniu bądź anulowaniu piłkarskiej przygody takiej jak: "Mecz towarzyski", premie nie zostaną usunięte." jakie premie piłkarskie czy pozostałe.
"Naprawa: Piłkarskie premie nie zostały usunięte." czyli co mają się usuwać czy nie.
"Premie NIE miały zostać usunięte po ukończeniu przygody piłkarskiej." znowu o których premiach mowa
"Kończąc przygodę piłkarską, powiązane premie powinny zniknąć podobnie jak w Scenariuszach. " i w końcu to już mam mętlik.
tak, tak wszycy maja wlaczona strone glowna i naciskaja f5 co 10 minut bo to jak informacje na gieldzie ciagle sie cos nowego pojawia. Prawda jest taka, ze znowu dali ciala z informacja.
Ide grac w doom 3
wiem, że nikt tego specjanie nie robi, ale ile można tych błędów......