Ehh, BB jak zwykle na czasie... Info o konserwie czy innych takich rzeczach powinno być wcześniej podane, a nie 15 min przed wyłączeniem... Zero poszanowania dla graczy
Ehh, BB jak zwykle na czasie... Info o konserwie czy innych takich rzeczach powinno być wcześniej podane, a nie 15 min przed wyłączeniem... Zero poszanowania dla graczy
Jak to ma działać jak nawet godzina dodania postów nie jest zmienionatylko tutaj umiemy cofać się w czasie.
Dopiero teraz to zauważyłamniezły burak...
Teraz nie narzekajcie, jest awaria i nie dało się konserwy zaplanować, mają czekać do nocy? A ludzie mają obszar uszkodzony, chyba powinniśmy się cieszyć że jednak coś robią.
awarie to mieli po konserwie teraz co najwyżej się mogło mocniej posypać
Ale można było dac info na głównej że od 10.30 do 20 dnia 23.04.2016 konserwa i tyle a nie nagle sru niespodzianka konserwa i zero info
dopiero w czwartek była konserwo/ aktualizacja z tego samego powodu czyli problem dalej nie rozwiązany i nie da się go w godzinę rozwiązać, to o 23 wyłączyć serwer i do 8 rano rzeźbić aby działało
Jak mieli powiedzieć, jak nie wiedzieli że się posypie. To tak jakbyśmy się domagali od drogowców informacji o blokadzie drogi jeszcze zanim dojdzie do wypadku.
Dali tylko migawkę o przerwie i że więcej info na głównej a tam guzik wielki a nie info. Jeśli już musieli wyłączyć to dać info na głównej że od 11 zamykamy serwery i do skutku będziemy szukać błędu
a czas premium ktos wydluzy??? nie bylo informacji wiec uwazam , ze straty tez powinny byc zrekompensowane i to nei prezentem w postaci kwiatka czy 1oo marmuru
a jak robi ktoś przygode nie ma czasu to oni tego nie widza tylko ich racja teraz co mam kukać kiedy oddadza chodz nie mam czasu a mam zaproszonych dwóch graczyfajne