Strona 6 z 45 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 443

Wątek: Serwer wyłączony z przyczyn technicznych

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Skrypty zastępujące przerwy konserwacyjne są uruchamiane codziennie około godziny 2, czasu polskiego.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 17.02.2016 o 16:41

Odkrywca Awatar Shadow_mk
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam!

Skrypty zastępujące przerwy konserwacyjne są uruchamiane codziennie około godziny 2, czasu polskiego.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    naprawde jakosc gry pogorszyla sie znaczaca
    po 1 komunikaty w koazdej poze dnia i nocy o wylaczeniu serwera z przyczyn technicznych
    po 2 lagi pomimo swiatlowodu do posesji i dosc szybkiego netu czesto gra sie zawiesza odswieza gienki przeskakuja na inne pozycje czesto blok sie konczy a potem sie gra odswieza i nadal trwa
    po 3 gra sie zawiesza czesto zostaje czat tylko dzialajacy a na mapie gienki zamarly stoja np pod obozami atakowanymi nie mozna wyjssc/wejsc na przygode jedynie reset pomaga czyszczenie ciasteczek flasha systemu nie pomaga takie samo zachowanie pod windowsem i linuxem
    po 4 przejscie nawet na sekunde na inna zakladke zamraza gre i przewaznie jest wznawiana po powrocie ale o dziwo niektore gienki szly podczas nieobcenosci niektore sie zamrozily wczesniej bylo kilkanascie sekund zanim to nastepowalo
    po 5 zle wyswietlanie graczy w przygodzie niekiedy nie wyswietla wogole ze ktos dolaczyl nie wyswietla tego gracza gienkow po wyladowaniu na przygodzie i podczas ataku ..

2:50 czyli po rzekomym czyszczeniu kwiatki na przygodzie gienek odpoczywa z wojskiem

ps 2 4:40 gildia znika - zapewne jestem nadal ale wszystkie oznaki ze jestem zniknely brak czatu gildii i zarzadu brak prefixa na czacie brak osob w zakladce gildia / zadania gildii

ps3 15 minut pozniej pojawila sie gildia
    Ostatnio edytowane przez Shadow_mk ; 18.02.2016 o 06:00
    Będzie się działo!
    I znowu konserwy będzie mało.
    Będzie głośno, będzie radośnie
    Znów poczekamy razem całą noc.

Ekipa nie oszczędza sił
    Już trochę im brakuje tchu.
    Polejcie wina również im
    Znów konserwa konserwy będzie rytm!
    ...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    najgorsze jest to ze jak sie zmieni kartę lub zminimalizuje przeglądarkę to gra momentalnie zastyga, żadnych dzwieków o premiach, o produkcji itp.
    po powrocie [po krótkiej chwilki] mamy zawieche gry, po tym spam dźwięków [głownie na przygodach], wiadomości o premiach jak ktoś wrzucił mimo że byliśmy na swojej wyspie [gra takie zminimalizowanie traktuje jakby nas już tam nie było], jak wracamy po dłuższej chwili jedynie co można zrobić to relog bo nie udało sie wczytać jakichs tam plików, to jest chore, kiedyś gra działała normalnie nawet cały dzień można było mieć zminimalizowaną gre i zaglądać raz na jakiś czas teraz to niemożliwe

przeglądarka Chrome, najnowszy flash i takie kwiatki, grać sie odechciewa

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    @set2g

Flash nie ma nic wspólnego z Chrome - ta przeglądarka ma swój własny, wbudowany - może kwestia aktualizacji przeglądarki ?

Osobiście przesiadłem się na grę na Mozilli (też używałem Chrome'a) - gra działa znacznie płynniej, można minimalizować bez problemu. Z dźwiękami nie testowałem, bo te są tak okropne że od lat mam wyłączone ;-)

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Próba wejścia na przygodę od 10 minut wygląda tak:

żeby nie było: ciasteczka, pamięć podręczna i flasha wyczyszczone, dodatkowo sprawdziłem na innym laptopie i jest to samo.

Naprawicie to kiedyś czy będziemy sobie tak odbijać piłeczkę z forum do supportu i z powrotem ? Pytam bo zdaje się, że panuje tutaj jakaś dezinformacja...

pozdr

Początkujący Osadnik Awatar emmika
    Serwer
    Złota Góra
    Ja mam komunikat o wylaczeniu serwera z przyczyn technicznych przy probie wejscia do gry. Loguje sie normalnie.
    "Życie jest krótkie, więc łam zasady: wybaczaj szybko, całuj powoli, kochaj szczerze, śmiej się bez opamiętania i nigdy nie żałuj niczego, co wywołało uśmiech na Twojej twarzy."

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    silu700 gdy kiedyś ten błąd występował to czyścić musiałam po kilka razy żeby w końcu trafić na działający serwer.

konkur4
    Przed chwilą też mi to wywalało, po 5 minutach puściło.

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    najgorsze jest to ze jak sie zmieni kartę lub zminimalizuje przeglądarkę to gra momentalnie zastyga, żadnych dzwieków o premiach, o produkcji itp.
    po powrocie [po krótkiej chwilki] mamy zawieche gry, po tym spam dźwięków [głownie na przygodach], wiadomości o premiach jak ktoś wrzucił mimo że byliśmy na swojej wyspie [gra takie zminimalizowanie traktuje jakby nas już tam nie było], jak wracamy po dłuższej chwili jedynie co można zrobić to relog bo nie udało sie wczytać jakichs tam plików, to jest chore, kiedyś gra działała normalnie nawet cały dzień można było mieć zminimalizowaną gre i zaglądać raz na jakiś czas teraz to niemożliwe

przeglądarka Chrome, najnowszy flash i takie kwiatki, grać sie odechciewa
    u mnie to samo, dodatkowo zdarza się, że po udanych bloku gienek odpoczywa. wyjście wejście z przygody naprawia, ale męczące to.
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    witam,własnie mam to samo od godzinki
    ps. konserwa???

Strona 6 z 45 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów