Witam!
Gra powinna już działać prawidłowo. Proszę o informację, jeżeli coś jeszcze wymaga naszej interwencji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Gra powinna już działać prawidłowo. Proszę o informację, jeżeli coś jeszcze wymaga naszej interwencji.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Brak stawiania budynków wyskakuje błąd building_lib/b_residence[0_0].png
Witam!
Napisz w tej sprawie do Supportu, najlepiej bezpośrednio na adres: account.support@thesettlersonline.pl
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Co to za błąd? Kontaktowałem się z supportem czyściłem Flash Playera i nic nie pomaga, 2 dni walczę i nic.
achievements_definitions.xml_enc
Ostatnio edytowane przez NocnyTygrys ; 16.04.2016 o 03:53
Mam podobny problem p.t. "W tym obszarze wystąpił błąd..." itp. Wczoraj zalogowałam się na krótko, wyrzuciło mnie z gry. Przy próbach dostania się na wyspę przytoczony komunikat. Dziś na chwilę udało mi się zalogować i powtórka z wczoraj.... Ponadto zdublowali mi się generałowie, kwatermistrz.... Jedni na przygodzie, a ich bliźniacy na wyspie...
Witam ...mój problem jest ten sam .Z rana na chwilę się zalogowałam i było ok.Cały dzionek walczę aby wejść na wyspę i nic z tego bo widzę tylko "faceta z młotem". Dzisiaj mam ostatnie godziny na ukończenie przygody i będzie problem bo zmarnuję szansę na wygraną....nie wspominając o stratach jakie poniosę![]()
Pisz na support, jedyne wyjście :/ account.support@thesettlersonline.pl
http://forum.thesettlersonline.pl/th...99-z-Supportem
ok dzięki. Napisałam ale i tak to już za późno....ech i po przygodzie.
Znowu serwer przeciążony
Czyżby powtórka z historycznej niedzieli 10.04?
Dokladnie to samo mam, niezły cyrk. A nawet "godziny szczytu" sie nie zaczely.