No i chyba zapowiada sie ewentowa rozrywka.
No i chyba zapowiada sie ewentowa rozrywka.
No i mamy konserwę niezapowiedzianą grrrrrrrrrrr. Akurat kasowałam ostatniego bosa na koloni....
Przerzuciłem 3 tony salerty amonowej i myślałem że sobie pogram, a tu znowu problemy.
Podrzuci ktoś trochę siarki i węgla, to zmieszamy to i zrobimy porządek z BB.
Tak kiepski to jest zespół, który odpowiada za poprawne działanie tej gry, to chyba laicy sądząc po tym z jaką częstotliwością przeprowadzane są przerwy czy aktualizacje, oraz po samym działaniu gry.
Przekaz informacji to odrębna sprawa, ot taki psikus wielkanocnyHeh tyle, że do prima aprillis jeszcze daleeeko...
![]()
To nie są "konserwy", tylko teraz "aktualizacje".
Tak czy inaczej gra schodzi na psy, kiedyś można było wszystkie prace konserwacyjne, aktualizacyjne robić wtedy, gdy graczy było zdecydowanie mniej, czyli w nocy. Dzięki czemu przerwy były mniej uciążliwe. Teraz nie dość, że są robione w ciągu dnia, to jeszcze nieudolnie.....
zwał jak zwał, na tym samym polega tyle, że zmienione godziny
"Everybody lies"
to nawet nie aktualizacja czy konserwa :> tamto zapowiadali .... po prostu wylaczyli i obcinaja pisanki z przygod odkrywcow znajdek itp xD
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Ok godziny zmienione, i idzie się przyzwyczaić że ww konserwy czy tam aktualizacje są wykonywane w dzień, natomiast uważam że należałoby poinformować o tym nieco wcześniej niż na 3-5 minut... Tak za pewne nie naprawiają problemu " topienia wojska" na Cr ale ciach na pisanki będzie sowity![]()