Jeśli mam uruchomionego (własnego) Ali Babę, to generał powinien domyślnie otwierać się na elitarnych jednostkach. I podobnie, jeśli jestem na wyspie takiej przygody, to elitarne powinny być domyślnym typem wojska po kliknięciu generała.
Jeśli mam uruchomionego (własnego) Ali Babę, to generał powinien domyślnie otwierać się na elitarnych jednostkach. I podobnie, jeśli jestem na wyspie takiej przygody, to elitarne powinny być domyślnym typem wojska po kliknięciu generała.
Nie bardzo, biorac pod uwage ze alibaby mozna robic zwyklymi jednostkami to to ze sa one domyslnym wyborem jest calkowicie naturalne.
Jedyne co bym zmienil to wprowadzenie zapamietywania kategorii do momentu nacisniecia przez gracza przycisku zmiany, bo zdaje sie teraz jest tak, ze jesli wyzerujemy przydzielone elitarne jednostki to po nastepnym wybraniu generala mamy znowu w okienku zwykle.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Ależ zupełnie nie bardzo.
To wojsko elitarne jest naturalnie przeznaczone do tych przygód i zakładam, że w ogromnej większości przypadków to właśnie elitarne ładuje się do generała a wojskiem zwykłym można się sporadycznie wspomagać (co zresztą czynię posyłając konnych zamiast karateków). Mi doskwiera to przełączanie i czekanie. Jestem zdania, że jeśli można czegoś uniknąć, to można tego uniknąć. Bo z jakiego powodu wprowadziłbyś zapamiętywanie kategorii, jeśli nie z tego właśnie, żeby uniknąć zbędnego przełączania i czekania?
Witam.
Ciekawy pomysł. Zapraszam do głosowania!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
To żebyście się nie musieli kłócić nie wprowadzajcie domyślnego wyboru wojska u generała tylko domyślny wybór wojska w opcjach. Chce słać elitarne to przestawiam na elitarne, chce słać normalne przestawiam na normalne i wszyscy zadowoleni. A tak przy okazji opcja "rozpakuj wszystkich gienków" też by była mile widziana, bo komu się chce wszystko do zerka przed zmianą z krawca na elitarna i odwrotnie rozpakowywać![]()
Domyślnym zestawem wojska w przygodach elitarnych jest zestaw podstawowy z rekrutami, proponuję aby zestawem domyślnym był zestaw wojsk elitarnych (zbrojni itd.).
hmm... rok minął i nic... czy te ankiety mają sens?
Opcja "szukaj " nie boli...
Propozycja zmiany postępowania w dziale Pomysły i sugestie
Przekazywanie pomysłów do Developerów
Witam!
Zachęcam do głosowania.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa