Zobacz wyniki ankiety: Czy takie rozwiązanie byłoby przydatne?

Głosujących
22. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, to ciekawy pomysł

20 90.91%
  • Nie, jest niepotrzebne

1 4.55%
  • Mi to obojętne

1 4.55%
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Zmiana w Zadaniach Gildyjnych

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia

Zmiana w Zadaniach Gildyjnych

W ZG polecenia podzieliłem sobie na 2 typy - wydaj i pozostałe (wyprodukuj, znajdź itp)
    W tej chwili dopóki nie wykonam jednego polecenia nie mogę wykonać polecenia typu "wydaj".
    Dlatego proponuję, żeby można było je zaliczyć przed wykonaniem drugiego polecenia.
    Samo w sobie nie miało by to sensu ale mam drugą, chyba ważniejszą propozycję.
    Żeby zadania typu wyprodukuj, znajdź zaliczało automatycznie po wykonaniu.
    Jak by to miało wyglądać?
    O godzinie 1 w nocy skrypt sprawdza wykonanie zadania.
    Jeżeli polecenia zostały wykonane a my nie klepnęliśmy zadania bo stało się to pod naszą nieobecność lub przegapiliśmy to, system zalicza nam zadanie.
    Pojawia się kolejny problem - jak kontrolować wykonalność zadań przez graczy - myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby informacja wraz z przyznanymi punktami kto zadanie wykonał.
    Ostatnio edytowane przez RedJul ; 29.01.2016 o 10:57

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    pomysł ciekawy ale znając BB skopią coś więc jestem na nie za dużo zamieszania by mogło być

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez nieweim Zobacz posta
    pomysł ciekawy ale znając BB skopią coś więc jestem na nie za dużo zamieszania by mogło być
    Nie gniewaj się, ale rozbawiła mnie Twoja argumentacja
    Idąc Twoim tokiem myślenia nie warto dawać żadnych propozycji bo i tak BB to skiepści

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez RedJul Zobacz posta
    Idąc Twoim tokiem myślenia nie warto dawać żadnych propozycji bo i tak BB to skiepści
    No przeciez zawsze tak jest To jest dopiero zabawne jak ktos mysli ze nie bedzie bledow po konserwacji

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam.

Zapraszam do głosowania i jeszcze raz podkreślę jak bardzo ważne są dla nasz Wasze sugestie. Dobry feedback, zły feedback, wszystko pomaga!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Fakt, że błędów czy po konserwacji (tyle że akurat nie o niej mowa) czy po wprowadzeniu nowych funkcji jest od groma. Ale nie myślę, że ich nie będzie tylko że to nie jest argument żeby gracze nie prezentowali nowych pomysłów.
    Nowe ZG są pełne wad nie tylko technicznych ale przede wszystkim logicznych, zdroworozsądkowych.
    Jeśli nie będziemy ich wytykać i proponować rozwiązań to albo tak zostanie albo tak "poprawią" że będzie gorzej.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bardzo dobry pomysł, już nie raz ludzie nie zrobili zadania bo zapomnieli kliknąć wydaj, a wcześniej nie mogli tego zrobić. Automatyczne zaliczanie zadania też słuszne.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

w ciągu ostatnich miesięcy temat nie uzyskał wystarczającej ilości głosów, aby móc go przekazać dalej. W związku z powyższym zostaje zamknięty i przeniesiony do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Uprawnienia umieszczania postów