BB_Penelopa
to jaki cel maja aktualizacje to mało nas interesuje, raz piszesz że gra będzie dostępna a później że serwery będą wyłączone.
Widzisz tutaj jakąś nie prawidłowość?
Poza tym te konserwy co były też coś miały na celu efekt każdy zna.
BB_Penelopa
to jaki cel maja aktualizacje to mało nas interesuje, raz piszesz że gra będzie dostępna a później że serwery będą wyłączone.
Widzisz tutaj jakąś nie prawidłowość?
Poza tym te konserwy co były też coś miały na celu efekt każdy zna.
Ja to sie normalnie dziwie ze wy sie dziwicie ze sa "konserwacje w dzien". Przeciez prawie co tydzien w konserwie byla zawarta jakas drobna aktualizacja gry![]()
Czarci Gaj
Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy spróbować później.
Tez tak ktoś ma czy to tylko u mnie ?
Edit :Zaskoczył![]()
Ostatnio edytowane przez Saruman_74 ; 04.02.2016 o 19:10
Nowy Świat wchodzi poprawnie, wiec chyba tylko wy na tyle nabroiliście, ze was odcinają![]()
Hej
od rana nie mogę wejść na gre gdyż wyskakuje mi ze serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Mam spróbować później tylko nie wiem kiedy to później nastąpi(
Nie ma nigdzie napisane, że nie będzie przerw w grze. Napisano, że nie będzie cotygodniowych. Ponadto napisano:
"Od tej chwili pojawi się nowy przedział czasowy, podczas którego gra będzie aktualizowana. Dokładny czas podamy w ogłoszeniu, 1 dzień przed jednak pamiętajcie o tym, iż aktualizacje będą odbywały się około godziny 08:00 - 12:00 CET"
Więc następna taka przerwa może być jutro, a może być za miesiąc w zależności od potrzeb i błędów w grze.