Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: problem z logowanie

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    BB_Penelopa
    to jaki cel maja aktualizacje to mało nas interesuje, raz piszesz że gra będzie dostępna a później że serwery będą wyłączone.
    Widzisz tutaj jakąś nie prawidłowość?
    Poza tym te konserwy co były też coś miały na celu efekt każdy zna.

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Ja to sie normalnie dziwie ze wy sie dziwicie ze sa "konserwacje w dzien". Przeciez prawie co tydzien w konserwie byla zawarta jakas drobna aktualizacja gry

Osadnik Awatar Saruman_74
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czarci Gaj

Ten serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Prosimy spróbować później.

Tez tak ktoś ma czy to tylko u mnie ?

Edit :Zaskoczył
    Ostatnio edytowane przez Saruman_74 ; 04.02.2016 o 19:10

Odkrywca Awatar misiasia
    Serwer
    Nowy Świat
    Nowy Świat wchodzi poprawnie, wiec chyba tylko wy na tyle nabroiliście, ze was odcinają

nowina
    Cytat Zamieszczone przez Shadow_mk Zobacz posta
    ale oni nie napisali ze nie bedzie przerw tylko ze w dawnej formie im sie znudzilo chca spac w nocy i nie beda robili tego w nocy bo im wygodniej w dzien pozatym oszczednosc na dodawaniu premium bo tak co tydzien musieli dodac po te 8 h a teraz to jak im sie zechce zrobic konserwacje (czytaj aktualizacje) to moze zrobia zeby gra deczko sie przeczyscila i szybciej chodzila i dodadza pewnie te 4 h zaplanowane a jak sie nie bedzie chcialo to nie zrobia bedzie mulilo i nic nie dodadza xD
    Jak by napisali prosto i jasno to by było jasne

nowina
    Cytat Zamieszczone przez misiasia Zobacz posta
    Nowy Świat wchodzi poprawnie, wiec chyba tylko wy na tyle nabroiliście, ze was odcinają
    O 8 rano? 04.02.2016?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Hej
    od rana nie mogę wejść na gre gdyż wyskakuje mi ze serwer został wyłączony z przyczyn technicznych. Mam spróbować później tylko nie wiem kiedy to później nastąpi (

Heduan
    Cytat Zamieszczone przez nowina Zobacz posta
    Shadow_mk to niech nie piszą, że teraz nie będzie przerw w grze
    Nie ma nigdzie napisane, że nie będzie przerw w grze. Napisano, że nie będzie cotygodniowych. Ponadto napisano:
    "Od tej chwili pojawi się nowy przedział czasowy, podczas którego gra będzie aktualizowana. Dokładny czas podamy w ogłoszeniu, 1 dzień przed jednak pamiętajcie o tym, iż aktualizacje będą odbywały się około godziny 08:00 - 12:00 CET"

Więc następna taka przerwa może być jutro, a może być za miesiąc w zależności od potrzeb i błędów w grze.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów