Zobacz wyniki ankiety: Czy jesteś za wprowadzeniem w Kantorze handlu klejnotami

Głosujących
72. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

51 70.83%
  • Nie

21 29.17%
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Kantor - wymiana klejnotów.

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    jak by dostali MSW to by przestali też grać bo by im się innych przygód nie opłacało robić to zwykła wymówka za wiele przygód nie ma więc wiele więcej by nie pograli ...

Początkujący Osadnik Awatar Royess
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nie dla handlu klejnotami w kantorze.Gra ma bawić,uczyć a nie rozpieszczać się portfelem.Handluj,buduj,zwyciężaj. Bądź dobrym gospodarzem swojego królestwa z tego co masz o kredyt z banku nietrudno ale po co ? Dla chcącego nic trudnego kupić od razu...jak Cię stać 70 l v l ... ale dla mnie osobiście wątpliwa satysfakcja z gry... to nie Cannon Fodder! (też grałem i przeszedłem z Joolsem )

Drugi ważny powód aby do kantoru nie wprowadzać handlu klejnotami, w tę grę grają dzieci(opłakane skutki dla rodziców ) i dla nich została stworzona .

Wiem co mówię... .
    Hominem te (esse) memento . ........ Pamiętaj,że jesteś (tylko) człowiekiem

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Royess Zobacz posta
    (...)

Wiem co mówię... .
    Chyba jednak nie.
    To w tej chwili chcąc szybciej się rozwijać możesz wspomóc się klejnotami - ale te musisz kupić za realną gotówkę.
    W przypadku handlu klejnotami też możesz wspomóc się klejnotami ale te możesz zdobyć płacąc inną walutą - poświęconym czasem.
    Dziś również odbywa się taki handel, osoby najpierw kupują klejnoty, za klejnoty kupują budynki premiowe a te potem sprzedają za surowce.
    Lepiej zlikwidować fikcję zakazu klejnotami i wprowadzić je normalnie. Jak napisał TaliMaur wzrośnie zakup klejnotów a rynek trochę by się rozruszał.

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam ponownie!

Bardzo dziękuję za oddane głosy!

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam!

Pomysł został przekazany deweloperowi.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 22.02.2016 o 15:08

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dzień dobry,

dostałam informację od CM, że na najbliższą przyszłości nie ma w planach wznowienia handlu klejnotami, w związku z tym temat zamykam i przenoszę do archiwum.

Pozdrawiam,
    Mod Dobrawa
    Wypowiedzi i poglądy przedstawione w moich postach, są wyłącznie moje i jako takie należy je traktować. W żadnym wypadku nie należy zakładać, że przedstawiają oficjalne stanowisko Ubisoft/BlueByte, czy że są tożsame z poglądami przedstawicieli ww. firm.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów