Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problemy z ZG

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Problemy z ZG

witam.
    Mialem podobne problemiki z eventem Swiatecznym, spisalem to na fakt, ze dolaczylem w trakcie eventu i moglo w koncu cos nie dZialac... (nie uzbieralem XXX prezentow - stratny, ale to tylko mnie dotyczylo). I jakos z tym zyje.
    Teraz z tym sie ponownie spotykam w trakcie gry W Zadaniach Gildii jest to najbardziej niekomfortowe, bo tez nie chce sie zawiesc towarzyszy!
    Otoz, jak na screenie (http://prntscr.com/9swpe7) - mam uzupelnic zasoby dowolnym sposobem (znam tylko jeden), wiec uzupelniam, a zadanko ani sie ruszy z miejsca.
    Nie reaguje, tak jakby niczego nie bylo wykonane. Odczekanie 30-60 minut, wykasowanie ciasteczek, restart gry itp., nic na to nie pomagly. ;(
    Potrzebuje wiec fachowej pomocy w rozwiazaniu tego zagadnienia.

razib
    Pewnie jest to zadanie oczekujące i dlatego nie działa doładowanie.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    doładowujesz łowisko mięsem? a pokarm dla ryb sprawdzaleś ?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja tam oczekującego gildyjnego nie mam.
    Ale spróbowałbym z rybami

Odkrywca Awatar Misiorww
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak jak piszą koledzy, ryby pomogą
    "Everybody lies"

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    no to macie problemy serwery 06 i 07 jeszcze nie umieją się zalogować ale jaja już 3 komunikat o przedłużeniu konserwy

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez majsterpaulek60 Zobacz posta
    no to macie problemy serwery 06 i 07 jeszcze nie umieją się zalogować ale jaja już 3 komunikat o przedłużeniu konserwy
    Przepraszam że zapytam - a co to ma wspólnego z problemem z ZG kolegi?

Odkrywca Awatar Angel7212
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Rovana Zobacz posta
    witam.
    Mialem podobne problemiki z eventem Swiatecznym, spisalem to na fakt, ze dolaczylem w trakcie eventu i moglo w koncu cos nie dZialac... (nie uzbieralem XXX prezentow - stratny, ale to tylko mnie dotyczylo). I jakos z tym zyje.
    Teraz z tym sie ponownie spotykam w trakcie gry W Zadaniach Gildii jest to najbardziej niekomfortowe, bo tez nie chce sie zawiesc towarzyszy!
    Otoz, jak na screenie (http://prntscr.com/9swpe7) - mam uzupelnic zasoby dowolnym sposobem (znam tylko jeden), wiec uzupelniam, a zadanko ani sie ruszy z miejsca.
    Nie reaguje, tak jakby niczego nie bylo wykonane. Odczekanie 30-60 minut, wykasowanie ciasteczek, restart gry itp., nic na to nie pomagly. ;(
    Potrzebuje wiec fachowej pomocy w rozwiazaniu tego zagadnienia.
    rybki trzeba nakarmić-uzupełnić łowisko pokarmem dla ryb

Uprawnienia umieszczania postów