Ciekawy pomysł. Mam tylko uwagę do miejsca wytwarzania premii. Wytwarzanie premii w domu władyki jest strasznie irytujące, nie ma kolejki i jest konieczność odbierania. Lepiej by było wytwarzać w jakimś magazynie prowiantu.
Tak, jak najbardziej
Nie, niepotrzebne mi to
Jest mi to obojętne
Ciekawy pomysł. Mam tylko uwagę do miejsca wytwarzania premii. Wytwarzanie premii w domu władyki jest strasznie irytujące, nie ma kolejki i jest konieczność odbierania. Lepiej by było wytwarzać w jakimś magazynie prowiantu.
Gdy sprzeczasz się z idiotą, on najprawdopodobniej robi dokładnie to samo ...
otoz to, zagłosowałem na tak, bo idea słuszna ale co do nowych znajdek ... uważam ze nie sa potrzebne. Mialem inna wizje, mianowicie zeby premke na elitarne koszary robic z kilku produktow dostepnych w tej chwili, bez wymyslania nowych znajdek. Aby rozruszac stojace i nic nie produkujace budynki moglaby byc ona produkowana np 12h x4 w domu wladyki z 6 roznych potrzebnych surowcow, np.
25 - czegos ze znajdek, np wozkow z jedzeniem,
50 - łodyg,
100 - arkebuzow,
200 - kusz,
400 - mieczy stalowych,
800 - długich łukow,
dla premki 24h 2x tyle wszsytkiego plus jeszcze 1600 zwykłych łukow,
W ten sposob rozrusza sie sie calosc istniejacej produkcji bo beda w to zaangazowane praktycznie wszsytkie lancuchy, fasolowy, saletrowy, tytanowy, zelazny, lisciasty, iglasty.
Ok, jasne , zawsze mozna kupic to wszsytko na wadze, ale jakis sens by to mialo tak czy siak.
Ostatnio edytowane przez marceliagdy ; 16.05.2016 o 12:36
wyspa w permanentnej przebudowie
Witam ponownie!
Bardzo dziękuję za oddane głosy i zachęcam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Podbijam z nadzieją, że dostaniemy informację, czy poszło dalej ; )
Ponad 80 głosów na tak : )
Witam!
Pomysł został przekazany!![]()
Pozdrawiam,
BB_Penelopa