oczywiscie ze za
Tak, jak najbardziej
Nie, niepotrzebne mi to
Jest mi to obojętne
oczywiscie ze za
Jak najbardziej przydatne.
I mocno brakujące![]()
Nowe premie? Każda do czego innego? Dostępne na określone budynki? Po co komplikować i dodawać roboty sobie oraz BB?
Wystarczyłoby aby BB zamiast kanapki z serem wstawiło skunksa do poszukiwań artefaktów i problem niedoboru rozwiązany ludzie zaczną rozdawać za rybę...
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.
Bo jest taka potrzebaNowe premie? Każda do czego innego? Dostępne na określone budynki? Po co komplikować i dodawać roboty sobie oraz BB?
To nie ma być rozdawnictwo a jakaś praca gracza, pomijam fakt że skunks jest razy 3 a potrzebujemy lepszych bufów.Wystarczyłoby aby BB zamiast kanapki z serem wstawiło skunksa do poszukiwań artefaktów i problem niedoboru rozwiązany ludzie zaczną rozdawać za rybę...
Nie mam potrzeby komplikowania gry, wręcz przeciwnie, jestem zwolennikiem jednego rodzaju wojska, a nie trzech, jednej premi x3, a nie trzech różniących się jedynie ikonką. Zauważając, iż gra ma być od siedmiu lat twórcy powinni iść w zwiększenie grywalności. Pomijam nazywanie pracą podniesienie dwóch nowych znajdków.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: ilość bugów oraz ludzka głupota. Pewne również są tylko dwie – śmierć i nieudana konserwacja. Bo podatki są jak płot, tygrys przeskoczy, szczur się prześlizgnie, a bydło zostanie.
Różnica nie tylko w ikonce.
Kliknięcie w znajdkę faktycznie nie wymaga dużo wysiłku ale znalezienie jej najpierw może już trochę czasu zająć.
A zbieranie znajdek i produkcja z nich bufów nie jest obowiązkowa. Nie masz takiej potrzeby - nie zbierasz, nie produkujesz.
Są jednak gracze i to sporo którym taka premia jest potrzebna i stąd ten pomysł.
za
Witam ponownie!
Zapraszam do dalszej dyskusji!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
ZA.
Kluczowe (np. sztandary) i nowe znajdki powinny być we wszystkich przygodach w dużo większej ilości. Chciałbym aby BB dodał kilka nowych licencji SMP na różnorodne premie: x4, x5 a nawet x6 na czas od 24 godz. do 4 dni. Surowiec do ich produkcji może być dowolny.
Przy okazji chciałbym prosić o możliwość zakupu premium: od jednego do trzy dniowego za klejnoty.
Dłuższe premie zwłaszcza na elitarne koszary.