no juz ponad 2 miesiace pracuja masakra a zgloszenie z problemu z zadaniem na 66 udalo im sie rozwiazac w ciagu 2 dni
no juz ponad 2 miesiace pracuja masakra a zgloszenie z problemu z zadaniem na 66 udalo im sie rozwiazac w ciagu 2 dni
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Nie rozumiem, po co czekać na odpowiedź typu: "Zmień przeglądarkę, wyczyść cache"![]()
Będzie z tym spory problem. Ja cały barchipelag podbiłam mma z 1R assami, strzałkami i dobitkami rekrutów z puszkami, w jednym tylko miejscu troszke chyba łuków też poszło i zbrojnych. Rycerza ani jednego tam nie wysłałam i tak samo żadnej jednostki elitarnej oprócz zbrojnychDopiero 62 lvl, podbiłam juz dawno temu.
3 miesiace mija sa jakies perspektywy na rozwiazanie problemu ?
Będzie się działo!
Ekipa nie oszczędza sił
Polejcie wina również im
bijcie wielkanocny oboz rycerzami zeby zaliczyc tak jak przypuszczalem sie udalo ufff
![]()
Będzie się działo!
Ekipa nie oszczędza sił
Polejcie wina również im
Mi niestety zadanie wskoczyło kiedy już w obozie wielkanocnym siedzieli Aleks, Denis, Bob i jakieś wojsko. 50 rycerzy wtopiłam( Oczywiście generał poszedł do ataku kiedy już na garnizon zostały wrzucone wszystkie łapówki dla tych 3 i 19 hojnych ofert. Nie pomogło
(
Więcej nie słałam, bo szkoda wojska. Napisałam do suportu - o dziwo odpowiedź szybka. Jednak porada dnia - nastawić w koszarach wojsko potrzebne do ataku. Jakoś nie pomaga, tym bardziej, że rycerze produkują się praktycznie non stop na przemian z konnymi zbrojnymi.
Ciekawe co dalej suport zaproponuje.
przecież skład major+46 Konny Zbrojny+ 224 Rycerz pokonywał bez problemow ten obóz,a w zadaniu miałaś użyć 50 lub więcej rycerzy
Właśnie stanęłam z tym zadaniem oko w oko. Pytanie do osób które pisały do supportu, coś pomogli?