Bardzo dobry temat . W 100 % popieram Artura . Robię przygodę z ogromnymi stratami a w dropie nie mam nic poza expo . Lotnicy otrzymują przygody i budynki ... coś tu nie jest tak jak powinno być .
TAK
NIE
Bardzo dobry temat . W 100 % popieram Artura . Robię przygodę z ogromnymi stratami a w dropie nie mam nic poza expo . Lotnicy otrzymują przygody i budynki ... coś tu nie jest tak jak powinno być .
po 1 z drwala mozna nie dostac wogole zaprawy a mozna tez dostac 2 sloty po 400 plus premium czyli 1200 zaprawy a w najgorszym wypadku jak wpadnie 2 x 1500 fasoli z premium 4,5k fasoli to na 500-600 zaprawy powinno starczyc
po 2 z wprowadzeniem zmian ze surka typu saletra ruda tytanu egzo czy granit pozyskuje sie z wyspy dla mnie te surowce stracily wartosc ...wydobywa sie milion granitu w 2 tygodnie i wszystkiego w opor bez sensu robic przygody dla czegokolwiek poza expem czyli oplacalnosc czasowa przygoda ktora ma najkrodszy czas koszar w przeliczeniu na 1k expa czyli najpierw zlodzieje madrosc drwal ......
Będzie się działo!
I znowu konserwy będzie mało.
Będzie głośno, będzie radośnie
Znów poczekamy razem całą noc.
Ekipa nie oszczędza sił
Już trochę im brakuje tchu.
Polejcie wina również im
Znów konserwa konserwy będzie rytm!...
Na testowym juz poprawli lampe oliwna Teraz daje kosmiczna ilosc 70 zaprawy
Adventure: In Aladdin and the Oil Lamp the grout reward has been changed to 70
Witam,
z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 12.01.2016 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.
Pozdrawiam,
MOD_Uranos