Zobacz wyniki ankiety: Zasoby Eventowe vs Monety Gildii?

Głosujących
5143. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Zasoby Eventowe

2,835 55.12%
  • Monety Gildii

419 8.15%
  • Obie opcje

1,889 36.73%
Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 265

Wątek: Nagrody za wykonanie Zadań Gildii: Monety Gildii vs Zasoby Eventowe podczas eventu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    W zależności od przelicznika. Zasoby dobra sprawa jeśli przelicznik będzie 1:1.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    zasoby eventowe

Początkujący Osadnik Awatar emmika
    Serwer
    Złota Góra
    Najlepiej chyba wybrać obie opcje, może dali by możliwość wyboru.
    "Życie jest krótkie, więc łam zasady: wybaczaj szybko, całuj powoli, kochaj szczerze, śmiej się bez opamiętania i nigdy nie żałuj niczego, co wywołało uśmiech na Twojej twarzy."

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Znając BB i ich wycene surowcow eventowych po evencie.. dajac pare groszy, wiec watpie w optymistyczny scenariusz tej manipulacji. To aby zaslona dymna wtop bb. Niedajac przelicznika kolejna wtope zrzuca na graczy. Dla glosujacych w ciemno.. w totka latwiej traficie niz tu. Ilosc surowca na serwer sie pewnie niezmieni a klejnoty musza byc w obrocie wiec watpie by krzywde sobie zrobili. Pozostawiam to bez glosu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jeśli rzucą więcej surowców to raczej ceny w sklepie eventowym wzrosną. Ilość pisanek kupionych za klejnoty nie może spaść
    W efekcie nic dla nas się nie zmieni a stracimy MG

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez NieMakonta Zobacz posta
    Ja dałem na obie opcje.Zasoby eventowe wykorzystają głównie multi konta z drugiej strony ja zbieram MG na Opactwo i mam 9 odkrywców wiec by było nie fer dla tych co zaczynają grać.
    Zawsze bedzie nie fair, dla tych, ktorzy zaczeli grac pozniej. Z drugiej strony, teraz jest duzo latwiej wbijac poziomy niz w 2012-13 roku, wiec nowi tez nie moga narzekac na wszystko :)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    zasoby

Odkrywca Awatar dario_j
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Aaaaa, jak zadania gildii to tylko monety gildii w nagrodę. Kuniec i kropka. A surowce ewentowe tylko z zadań ewentowych i przygód ewentowych. Ze zwykłych przygód też mogą byś te surowce, tylko niech ktoś z BB zerknie na poradniki i opisane tam straty i według tego naliczy należne surowce. Mam już dosyć tego że wszyscy do upadłego klepią Czarnych rycerzy (powinno się odebrać tej przygodzie status epickiej i zredukować poziom trudności na piąty max.)

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez dario_j Zobacz posta
    Mam już dosyć tego że wszyscy do upadłego klepią Czarnych rycerzy (powinno się odebrać tej przygodzie status epickiej i zredukować poziom trudności na piąty max.)
    Daj dario_j dobry przykład i na nowy event wielkanocny rób tylko Zakazane eksperymenty, pisanek będzie wpadać podobna ilość jak z Czarnych a dodatkowo uzyskasz zadowolenie z bycia ambitnym graczem, a nie klepaczem
    Aby zagłosowac z głową trzeba by znac przelicznik jaki BB chce zaproponować a tak głosujemy, a nad czym dokładnie nie wiemy
    Ostatnio edytowane przez Aruzus ; 10.01.2016 o 22:22

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Proszę o wprowadzenie tych monet i zasobów również dla gildii JEDNOosobowych !!!

Już sobie nawet nazwę wymyśliłem

Strona 21 z 27 PierwszyPierwszy ... 11 19 20 21 22 23 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów