Ja mogę się zalogować ale nie mogę wejść do przygody pokazuje się komunikat że serwer przeciążony. A później relog. Awaria już trwa 2 dni ile jeszcze można czekać na jej usunięcie?. Co z aktywnymi przygodami oddacie je?
Ja mogę się zalogować ale nie mogę wejść do przygody pokazuje się komunikat że serwer przeciążony. A później relog. Awaria już trwa 2 dni ile jeszcze można czekać na jej usunięcie?. Co z aktywnymi przygodami oddacie je?
oddadzą, oddadzą, a potem jeszcze raz oddadzą) , zapomnij
![]()
wracajcie jak najszybciej bez was gospodarka serwera padła.
dropy są tańsze o 1-2 k fasoli , zdradka próbują wymienić przez cały dzień i nie ma chętncyh.
Wiatr hula na handlu !!
posiedzimy tu jeszcze ze 3 dni, poczekamy , az stanieją do poziomu sprzed XXL :P
Pewnie chcą nas przyhamować tak się rozpędziliśmy he he
a najśmieszniejsze jest to ze w innych tematach i problemach wypowiedział się ktokolwiek i nawet przekierowują graczy z tym problemem na ten wątek ale tu nikt nawet się nie wypowiedział nawet tyci wzmianki od bb że widzą i pracują normalnie szok i niedowierzanie !!!!!
hmmm dzisiaj pewnie nici w ogole z wejścia będą :/ Wysmarowalam pretensje na FB w prv wiadomosci, w mailu brak odpowiedzi od supportu i tak czuje sie olana :/ wkurzajace to jest :/ :/ :/
Fifi szkoda się uruchamiać. Ja biorę sanki i idę na najbliższą "górkę" bo śniegu dosypało![]()
No u nas nie ma na tyle by coś się działo jeszcze na czymkolwiek jeździć :/