Udają że nie wiedza że problem dotyczy setek graczy:P też przed chwilą do nich napisałem ale dodałem że już pamięć czyściłem i przeglądarkę zmieniłem, ciekawe co odpiszą:P jak to samo to znaczy że nawet nie czytają zgłoszeń:P
Udają że nie wiedza że problem dotyczy setek graczy:P też przed chwilą do nich napisałem ale dodałem że już pamięć czyściłem i przeglądarkę zmieniłem, ciekawe co odpiszą:P jak to samo to znaczy że nawet nie czytają zgłoszeń:P
jednym słowem rżną głupa na całego
A mnie dalej nic nie odpisali. Może to i nawet lepiej, bo pewnie dostałbym taką samą formułkę jak inni wyżej i tylko się zdenerwował. :P
do graczy podchodzili tylko wtedy poważnie jak chodzilo o kupowanie kleju I tez nie zawsze.co z tymi co maja jednodnowie premium??codzienne logowanie ,pootwierane przygody,dokladnie jarekpo69 maja nas gleboko w .....
Mogli by chociaż oficjalnie na stronie potwierdzić awarię i podać przewidywany czas uruchomienia, nie trzeba byłoby tu siedzieć i co jakiś czas próbować. A tak to człowiek tylko się irytuje że znowu Serwer PrzeciążonySwoją drogą jak może być przeciążony skoro pewnie połowa nie może się zalogować
![]()
To chyba żart to co odpisali :/ Masakra jakaś ! Niepoważne traktowanie graczy/klientów !
Filifiona a co odpisali???
trzeba ciasteczka czyścić, a kto na to ma czas, przyjdą goście to zjedząsorki za ten humor, ale już nie mam siły się wściekac
![]()
jeszcze 57 minut i support idzie do domu i dalej nic, Brawo Wy