nie żebym stawała w obronie Penelopy ale co ma nam powiedziećjest tylko community manager wiec jeśli nie ma wyraźnych wytycznych nie może ich przekazać graczom wniosek to nie ona ma nas w ... a kierownictwo setków :P
nie żebym stawała w obronie Penelopy ale co ma nam powiedziećjest tylko community manager wiec jeśli nie ma wyraźnych wytycznych nie może ich przekazać graczom wniosek to nie ona ma nas w ... a kierownictwo setków :P
Jest taki dział: forum.thesettlersonline.pl/forums/177-Nowości-i-ogłoszenia
BB_Penelopa dokonuje tam wpisów. Sama bym tam ogłoszenie (conajmniej informujące o awarii) wpisała gdybym mogła. Ale może jestem nadgorliwa :/
Krzysiek to że pracują nad rozwiązaniem problemu to wszyscy wiemy "pracują"jak zawsze .Innych informacji nikt nie uzyskał a suport nawet sie nie pokwapił by odpisac
Noi widzę że blokada dalej, premium przepadło, przygody pewnie też szlag trafił, że nie wspomnę o grubasach, prezentach, kopalniach znajdkach itp....
A tak na marginesie, cache czyściłem, zmieniłem przeglądarkę baa nawet zmieniłem dostawcę neta i nic![]()
dziś dalej problem z logowaniem tak jak wczoraj ?
po 20 godzinach pisania , na forum i na fejsie, uważam to za sukces![]()
Mi wyskakuje coś takiego, kiedy próbuje wejść na przygodę :/
pół serwa ma problem, a oni jak zwykle spychologia na ciasteczka, zamiast zrobić restart serwera, a sorki jakby zrobili restart, problem byłby ze 100% graczy, tak tylko 50% grać nie może, można to olać, pozdrawiam zespół BB
Jarko ja napisałem że logowałem się z innych przeglądarek. komputerów po wyczyszczeniu ciach pamięci itpi nie dostałem żadnej odpowiedzi :P