środek nocy i nadal nie można się zalogowac :-(
ktoś wyciągnął wtyczkę ?
środek nocy i nadal nie można się zalogowac :-(
ktoś wyciągnął wtyczkę ?
jej 5 rano nastepnego dnia i nadal nic. (*) , te servy widocznie jadą na 486DX2/66. AAA juz chyba wiem (teoria spiskowa), czy przypadkiem nie mają problemów z logowaniem osoby które tylko RAZ wzieły końcową nagrodę ?:P
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 11.12.2017 o 19:53 Powód: korekta treści
na przygody tez nie da się wejść "serwer przeciążony" super po prostu.....
dalej to samo, nie da się wejść. Sprzedałem wczoraj 2 dropy z dzielnego i nie mam jak zakończyć przygody pięknie q. pięknie.
już dawno po świętach a BB dalej świętuje, hehe a to zrobili niespodziankę swoim utrzymujących ich graczom, po prostu , ludziska nie kupujcie klejek w sklepie to może zrozumieją że dzięki graczom istnieją
No wesoło, dalej nie da się wbić na wyspę.
co jest zamknęli serwer złota góra?
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 11.12.2017 o 19:54 Powód: połączenie postów
Dobra teoria. Ja też wziąłem raz. Ma problemy ktoś kto zgarnął więcej domków?
Btw w tym wątku: LINK
piszecie aby
"spróbować:
W pierwszej kolejności wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (zwykle skrót Ctrl+Shift+Del) i odświeżyć stronę z grą;
Upewnić się, że zainstalowana jest aktualna wersja wtyczki Flash Player (do pobrania tutaj);
Spróbować logowania się do gry przy użyciu innej przeglądarki niż dotychczasowa."
TO NIE JEST WINA PO STRONIE KLIENTA, TYLKO PO STRONIE SERWERA!
Kolega na tej samej przeglądarce co ja nie mogę się zalogować, on loguje się bez żadnych problemów, więc to co napisaliście nie ma prawa pomóc. Obydwoje zgarnęliśmy tylko jeden domek.
Jeszcze kilka godzin i minie pierwsza doba bez settlersów -_-
Ostatnio edytowane przez Dzievan ; 05.01.2016 o 10:52